Haberler

Türkiye tarihinde bir ilk! Kabine toplantısı Ahlat'ta yapılacak

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 25 Ağustos'ta toplanıyor. Toplantının Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapılması planlanıyor. Bu da Türkiye tarihine bir ilk olarak geçecek.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Malazgirt Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle pazar günü Ahlat'ta toplanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak toplantıda, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında atılan ve atılacak adımlar ele alınacak. Kabine'de, Gazze'de ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum, ekonomideki son gelişmeler ve terörle mücadele operasyonları da masaya yatırılacak.

Türkiye tarihinde bir ilk! Kabine toplantısı Ahlat'ta toplanacak

TÜRKİYE TARİHİNDE BİR İLK

Bu yıl 953'üncü yıl dönümü kutlanacak olan Malazgirt Zaferi etkinlikleri nedeniyle Bitlis'in Ahlat ilçesinde yapılması planlanan Kabine toplantısı bir ilk olarak tarihe geçecek.

Türkiye tarihinde bir ilk! Kabine toplantısı Ahlat'ta toplanacak

CİDDİ ANLAMDA KATKI KATKI VERMELİYİZ

Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda konuşan Yavuz Gülmez, bir ilk olarak Kabine toplantısının Ahlat'ta yapılacağını ifade ederek "Kabine toplantısı inşallah 25 Ağustos'ta Ahlat'ta yapılacak. Bizler de ciddi anlamda katkı vermeliyiz. Dolayısıyla sizlerle bir toplantı yapalım, nasıl bir organize yapalım, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlarımızı burada en iyi şekilde nasıl ağırlayabiliriz, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafından misafirlerimiz gelecek, onları en iyi şekilde nasıl ağırlayabiliriz anlamında istişare yapalım ve konuşalım istedik sizlerle. Bu noktada görüş ve önerileriniz bizler için önemlidir" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Politika Türkiye Güncel Kabine Kabine Kabine Bitlis Ahlat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (74)

Metehan Eryilmaz:

Para çok nasılsa her toplantıyı ayrı bir sarayda yapalım.

Yanıtla161603
Onur Yener:

Az ötede hawla...

12645
cemil adıyaman:

tasarruf tedbirleri !! onlarca uçak, yüzlerce araç , binlerce flama , bayrak vs vatandaş tasarrufa devam

1099
Benekonomistim:

İsterse kutuplarda toplansınlar sonuçsuz toplantının bir anlamı yok hayat pahalılığına çözüm deyip insanlar bir motorsiklete arabaya öbür ay zam gelcek deyip duruyor dolar artınca doğal olarak gene enflasyon durmucak

767
Anty-Partizan:

Gene Ic Politikada Halkin Dikkatini Dagitip, Heyecan Yuklemek Uzereler..Halkin Seviyesi de 70 % Uygun Zaten..

1458
Benekonomistim:

İsterse kutuplarda toplansınlar istersede marsa gitsinler sonuç çıkmayınca gereksiz toplantılar önümüzdeki ay dolar artışından zamlar başlıcak bunu konuşmucaklar tabi

438
yılmaz kahraman:

Siz toplantı için saraylardan saray beğenin, biz emekliler de 1 kilo şeker nerde ucuz diye 3 market gezelim. Ne diyelim, yaradanın adeleti varsa inşallah hesap sorar bir gün....

Yanıtla84446
Osman Kara:

gençlikte parayı biriktiren aklını kullanan emekli zaten hayatını en iyi şekilde geçiyor sayısal on numara peşinde gezecene başka işlere bakaydin

7212
Ne Demeli:

Osman Kara sen gençliğin hangi ülkede geçirdin, bir de o aklını kullanma kısmını daha bir detay ile anlatsana merak ettik gerçekten.

351
Defenestration Enjoyer:

ekonomi şimdi düzelir işte, tam isabet

Yanıtla45277
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title