Haberler

Ümit Özdağ'dan Meral Akşener'e sert sözler: IBAN'ını gönder

Güncelleme:
Abone Ol

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine 50 bin TL'lik dava açan Meral Akşener'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Özdağ, mesajında "IBAN numaranızı verin, paranızı hemen yatırırım" ifadelerini kullandı. Ayrıca Özdağ, Akşener'i İYİ Partiye umut bağlayan insanlara ihanetle suçladı ve 'Ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz' dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine dava açan eski lideri Meral Akşener'e sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Özdağ, 50 bin TL'lik dava için Akşener'e, "Siz bana IBAN numaranızı yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım" dedi.

X hesabından yaptığı paylaşımda Meral Akşener'e çok sayıda soru soran Ümit Özdağ, "Ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Özdağ, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"BÜTÜN İYİ PARTİLİLERE İHANET ETTİNİZ"

"Sayın Meral Akşener, bana 50 bin TL'lik tazminat davası açmışsınız. Siz bana IBAN numaranızı yollayın. Ben bir yerden bulur hemen hesabınıza yatırırım.Siz İYİ Parti'ye umut bağlayan insanlar için büyük bir hayal kırıklığı oldunuz. Bütün İYİ Partililere ihanet ettiniz. Ne kadar para toplarsanız toplayın borçlu olduğunuz kul hakkını ödeyemeyeceksiniz."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Zafer Partisi Meral Akşener Sosyal Medya Ümit Özdağ İYİ Parti Politika 3-sayfa Gündem Sözler Medya Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Murat Kara:

adamsın ümit hocan

Yanıtla2341
YCLKTS null:

TR25456734436116355306

Yanıtla1712
DiYaRBaKıRLı:

Sana atmaz emin ol isim soy isimde yaz

03
Cevap :

İyi oturtmuş ümit özdağ.

Yanıtla02
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title