Haberler

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, "Kucaklayıcı olmalı" diyerek Cumhurbaşkanı adayını açıkladı: Kılıçdaroğlu'nu görmek isterim

Güncelleme:
Abone Ol

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Aydemir Akbaş, 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını istediğini dile getirdi. Akbaş, destekleyeceği adayın "kucaklayıcı" bir tavır takınması gerektiği için böyle bir tercih yaptığını belirtti.

2023 seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte siyaset ve sanat dünyasından Cumhurbaşkanı adaylarına ilişkin değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Muhalefetin kimi aday olarak göstereceği henüz netlik kazanmazken, Yeşilçam'ın ünlü ismi Aydemir Akbaş'tan Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda dikkat çeken açıklamalar geldi.

ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU

Aydemir Akbaş, çok önceden Demokrat Partili olduğunu anlattı. Bu seçimlerde kucaklayıcı adaleti savunan bir aday olması gerektiğini ifade eden Akbaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı görmek istediğini söyledi.

AKŞENER'İ BAŞBAKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYOR

Akbaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hakkında da açıklamalarda bulundu. Akşener'in "Ben başbakan olacağım" sözlerine göndermede bulunan Akbaş, Akşener'i de başbakan olarak görmek istediğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Aydemir Akbaş Magazin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (32)

vahap bozbag:

Senin gibi kucaklayıcı ise Allah yardım ede millete

Yanıtla77483
turul ceylan:

Yavaş YAVAŞ geliyor buna hepiniz hazır olun.. Adam gibi adam istiyorum artık..!!! EYT

Yanıtla28388
Gamer Amca Tv:

zerre kadar menfaat icin satmayacagınız birsey yokmuş...

20
ismail bey :

Seloya özgürlük isteyen adammmm ....

20
N. Harp:

arkadas daha dün basörtülüleri gerici diye üniversiteye brakmazdiniz ..sindi kucaklayici olacakmis ...sen ne anlarsin hosgörüden be zalim chp

Yanıtla72259
Martin Sikertel:

Bak ne Kemal Kılıçdaroğlu'nu ne de günümüzdeki CHP zihniyetini zerre kadar sevmiyorum, ama ne baş örtüsüymüş... Bitmedi mızmızlanmanız.Yeter eskide kaldı, modası geçti baş örtüsü üzerinden sözde mağduriyetin. Kabak tadı verdiniz be!

31
manYAK :

Başörtüsü hiçbir zaman yasak değildi. Rektörlerin inisiyatifine bırakılmıştı. Önce şunu bir öğrenin de sonra 1950'den beri iktidar olan (kısa bir dönem DSP'nin iktidarlığı da olmuştur) sağcı partilere sallayın.

13
Turan İNCEOZ :

Efsane oyuncuymus, peh peh. Edepsiz filmlerde oynamış, oyuncunun olmadığı dönemde bunlar adam zannedilmis,

Yanıtla61239
Tekin Atak:

Kesinlikle Kemal Kılıçdaroğlu olmalı aday en kolay rakip kaybeder de CHP de kurtulur bu vesileyle Kılıçdaroğlundan.

Yanıtla54232
manYAK :

Öyle bir durumda keşke tek kaybedecek olan CHP olsa...

01
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title