Haberler

Yağmalatmam

Abone Ol

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Benim Dönemimde Sahil Bölgelerinde Yağma ve Talan Olmamıştır. Bakanlığım Süresince de Olmayacaktır. " Dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, dün Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne eşi Gülten Günay’la birlikte geldi.

Bodrum’da bir grup çevreci de Kisebükü Koyu’nun imara açılmaması, Bodrum Yarımadası’nın kuzeyinin turizm bölgesi ilan edilmemesi ve kıyılardaki yağmanın durdurulması isteğiyle, Bakan Günay’ın TRT’nin canlı yayına katılmak için gittiği Manastır Otel’in önünde toplandı. Bodrum Yurtsever Cephe üyesi 20 kişilik grubun eylem yapma hazırlığında olduğunu fark eden Kaymakam Abdullah Kalkan devreye girdi. Kalkan, Bodrum Yurtsever Cephe Sözcüsü Ayhan Karahan’ı otele götürerek, Bakan Günay’la görüşmesini sağladı. Günay, Kisebükü’ndeki özel bir şirketin yapacağı turistik tesisin inşaatıyla ilgili gelişmeleri dondurduğunu açıklayarak şunları söyledi: "İlgili kurullara konunun yeniden incelenmesi için talimat verdim. Benim dönemimde sahil bölgelerinde yağma ve talan olmamıştır. Bakanlığım süresince de olmayacaktır. "

Kravat çıkarttı

Günay, dün sabah geceyi geçirdiği The Marmara Otel’de Muğla Valisi Ahmet Altıparmak ve yetkililerle birlikte kahvaltı yaptı. Günay, bürokratların çoğunu takım elbiseli ve kravatlı görünce, "Kravatları çıkartın, keyfinize bakın. Bugün pazar. Kentin sorunlarını kravatsız da tartışabiliriz" dedi. Bunun üzerine kravatlar çıkarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title