Haberler

Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Yeniden Refah'tan istifa etti

Güncelleme:
Abone Ol

Yeniden Refah Partisi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın istifasının ardından yeni bir haberle sarsıldı. Konya'da seçimleri yüzde 59,51 oy oranıyla kazanarak büyük bir başarı elde eden Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, beraberindeki 6 meclis üyesi ile birlikte partisinden istifa etti.

Konya'nın Yalıhüyük Belediye Başkanı Kasım Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. Gülpınar'la birlikte 6 meclis üyesi de Yeniden Refah'la yollarını ayırdı.

YENİDEN REFAH'TA BİR İSTİFA DAHA

Seçimlerde dikkat çeken bir başarıya imza atan Yeniden Refah Partisi'nde (YRP) kan kaybı devam ediyor. Şanlıurfa Belediye Başkanı Kasım Gülpınar'ın partiden istifasının ardından yeni bir istifa haberi geldi.

YÜZDE 59 OY ALAN BAŞKAN, PARTİSİYLE YOLLARINI AYIRDI

Yerel seçimlerde yüzde 59,51 oy alarak Konya'da Yalıhüyük Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ali Yılmaz, beraberindeki 6 meclis üyesi ile birlikte Yeniden Refah Partisi'nden istifa etti. Yılmaz, istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli hemşerilerimizin destekleriyle 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde büyük bir teveccühle Yalıhüyük Belediye Başkanı olarak seçimi kazandık. Çıktığımız bu yolda ortak düşünce ile hareketle halkımızın taleplerine ve çağrılarına her daim öncelik gösterdik. Göreve geldiğimiz günden itibaren hep şeffaf olduk ve ilçemizin durumu ile yaptığımız ve yapacağımız projelerimizi değerli vatandaşlarımızla paylaştık. Gönül akdimize her daim sadık kaldık ve kalmaya devam edeceğiz.

Yalıhüyük Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Yeniden Refah'tan istifa etti

Bizlere kucak açan, sevgisini ve desteğini esirgemeyen hemşerilerimiz için hizmet ve çalışma aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda, hemşerilerimizin kutsal emanetini taşıyıp; ilçemiz gelişmesi için aşkla, muhabbetle, projelerle gönüllere girerek elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz.

"GÖRDÜĞÜMÜZ LÜZUM NETİCESİNDE"

En ince ayrıntısına kadar düşünüp aldığımız karar ve gördüğümüz lüzum neticesinde Yeniden Refah Partisi'nden Belediye Başkanı olarak şahsım ve tüm Belediye Meclis Üyeleri de olmak üzere istifa etmiş bulunmaktayız. Bu kararın ilçemize, ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

YRP'DE PEŞ PEŞE İSTİFALAR

Yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Kasım Gülpınar, partisinden istifa etti. Gülpınar, AK Parti saflarına katılmayacağını, yoluna bağımsız devam edeceğini söylerken, Yeniden Refah ikinci bir istifa dalgasıyla sarsıldı. Aralarında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Başkanvekili Ahmet Oruç'un da yer aldığı 9 kişi partiden istifa etti. YRP'den istifa eden isimler şu şekilde: Ahmet Oruç, Sait Ağan, Cuma Demir, Osman Kaya, Mehmet Alak, Mehmet Şık, Celal Yeten, Ahmet Yıldız, Şavak Açar.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Yeniden Refah Partisi Yeniden Refah Partisi Mehmet Ali Yılmaz Mehmet Ali Yılmaz Kasım Gülpınar Şanlıurfa Yalıhüyük Yalıhüyük Gülpınar Politika Konya Refah Konya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Yasin Ferah:

Yeniden refah partisini bu şekilde kendilerine rakip oldukları için içten parçalamaya başladılar şaşırdık mı hayır AKP hersey beklenir

Yanıtla3249
Alp null:

yola çıktıklarını yolda buldukları ile değişenlerden fayda gelmez zaten bırakın gitsinler

Yanıtla964
Wien:

paragurur

Yanıtla731
Burhan Korkmaz:

bence istifa eden belediye başkanlarının yerine belediye meclisi yeni başkanı seçmeli sonuçta istifa etmiştir..sonuçta seçime girdiği parti sayesinde kazanmıştır kendi şahsiyetleriyle kazanmamışlardır....

Yanıtla723
Selim Demir:

mecbur geçecek ler AKP'ye başka kimde para varr

Yanıtla158
Doğuş:

Seçimde akp ye kızan akp li seçmenin oylarını başka partilere geçişini engellemek için refah partisi üzerinden toplatilıp tekrar akp ye kazandırılıyor.Tahminimce bu fatih ve Erdoğanın gizli ortak çalışmasıdır.

Yanıtla155
Emre null:

bu ulkenin ihlas sahibi halkçı içtenlikli anti faizci anti alkolcu anti serbest piyasaci turizm rekorlarıyla kafayı bozmayan fakir dostu merhametli bilime önem veren şeriatçı muhafazakar imanlı Namazında niyazında bir lidere ihtiyacı var o lider aranıp bulunmalı ulkede mutlaka bir yerde yaşıyordur

Yanıtla712
şahabettin Ayyıldız:

Bir şekere aldanmanın sonu hüsrandır

Yanıtla310
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title