Haberler

YAŞ toplantısı öncesi Erdoğan'dan Anıtkabir ziyareti! İşte Özel Defter'e düştüğü çarpıcı not

Güncelleme:
Abone Ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura toplantısı öncesi YAŞ üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Erdoğan, Özel Defteri'e "Son günlerde yeniden hortlayan yayılmacı emelleri karşısına gereken her türlü tedbiri alarak vatanımızı, milletimizi, devletimizi ve milli çıkarlarımızı sonuna kadar korumakta kararlıyız. Bölgemizi kan deryasına çevirmek isteyenlere fırsat vermeyecek, kendi vatandaşlarımızla birlikte dostlarımızın da güven kaynağı olmaya devam edeceğiz" ifadelerini yazdı.

Yüksek Askeri Şura (YAŞ), bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantı öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Askeri Şura üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti.

"VATANIMIZI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ"

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan notunda; "Son günlerde yeniden hortlayan yayılmacı emelleri karşısına gereken her türlü tedbiri alarak vatanımızı, milletimizi, devletimizi ve milli çıkarlarımızı sonuna kadar korumakta kararlıyız. Bölgemizi kan deryasına çevirmek isteyenlere fırsat vermeyecek, kendi vatandaşlarımızla birlikte dostlarımızın da güven kaynağı olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

YAŞ toplantısı öncesi Erdoğan'dan Anıtkabir ziyareti! İşte Özel Defter'e düştüğü çarpıcı not

TOPLANTIYA ÖNEMLİ İSİMLER KATILACAK

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki YAŞ toplantısına Şura üyeleri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu katılacak.

YAŞ toplantısı öncesi Erdoğan'dan Anıtkabir ziyareti! İşte Özel Defter'e düştüğü çarpıcı not

ÇALIŞMALAR BİR GÜNDE TAMAMLANACAK

Toplantıda albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra general ve amirallerin terfi ve atama dosyaları da ele alınacak. YAŞ çalışmalarının bir günde tamamlanması öngörülürken, Şura kararlarının Erdoğan'ın onayının ardından kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Anıtkabir Politika Dünya Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (22)

Erdinç erbay:

Atatürk'ün izinden gidilirse bu ülkeye birşey olmaz ama yolundan çoktan saptık.

Yanıtla66123
Sicak Kafa:

atayin izi nasil bir iz anlat hele

6427
Hsn:

Allah'ın yolundan gidersek hz peygamberi rehber edinirsek hiçbirşey olmaz ama şu zamana kadar ki gibi devam edersek işimiz yaş.

Yanıtla4170
Mülayim sert:

Tek kurtuluş yolumuz Atatürk'ün gösterdiği çağdaş uygarlık yoludur araplaşmak ülkemizi anca bataklığa götürür

6741
Özcan Özcan:

FİLİSTİN DEDİKLERİNİN YOLUNDA GİTTİ VE SONUÇ ORTADA .

3631
Hsn:

Mülayim,Çağdaş uygarlık derken ne mesela? araplaşmaktan bahsetmedi ki banane araplaşmaktan,ben İslam'dan bahsettim bu ilahi bir durum ırksal bir konu değil.Özcan,senin yorumun çok saçma cevap vermeye bile deymez.

00
Hsn:

Mülayim,Çağdaş uygarlık nedir mesela?araplaşmaktan bahseden kim ben islmdan bahsediyorum.Özcan,ne alakası var söyledikleriniz ve kurduğunuz mantık çok saçma slogan cümlelerden başka birşey değil

00
Naci Büyükkal:

Sayın Cumhurbaşkanım, Ülkemizin Güneydoğu'da Kürdistan devleti kurulmaması için bir an önce İsrail'e karşı hazırlıklar yapılmalıdır. Aksi hâlde Rusya Devleti bize zor günleri yaşattırabilir. İsrail amacı Türkiye topraklarını işgal edip, Rusya'ya daha yakın mesafeden saldırmak. Rusya asla en yakınına Nükleer Bombayı atamaz. Çünkü kendilerine de zarar verebileceğini biliyor.. İşte ABD , Rusya'nın yapamayacağı kararları önceden tespit ve analiz etmiştir.

Yanıtla2831
ayhan:

Kahvede arkadaşınlamı analiz ettin

621
Sicak Kafa:

birader bu yorumlari okuyan hangimiz sence Cumhurbaskani??? nasil ulasacan konusunda hic bilgin yoksa Twitter yada instadan hatta olmadi e-Devletten yaz. haberin altina böyle yazmak ya bizle dalga gecmek ya da kendinle..

36
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title