Haberler

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Altınöz'den AK Parti'ye geçen belediye başkanlarına çağrı: Gelin tövbe edin

Güncelleme:
Abone Ol

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, partisindeki bazı belediye başkanlarının AK Parti'ye geçmesini Haberler.com'a değerlendirdi. Altınöz, "Yeniden Refah Partisi'nden seçilen belediye başkanları olarak siz burada siyasete devam etmeliydiniz ama kapılarımız açık. Çıkın gelin, tövbe edin. Yeniden Refah Partisi'ne gelin, 'Biz bir yanlış yaptık, baba ocağına döndük' deyin ve bizimle çalışmaya devam edin." ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partili (YRP) bazı belediye başkanlarının AK Parti'ye geçmesi sonrası Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Haberler.com'a özel dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçimlerinde Erzurum'da başka partilerden belediye başkanı seçilen 3 isim AK Parti'ye katıldı. İYİ Parti'den Horasan Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Özdemir, Yeniden Refah Partisi'nden Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar ve Yeniden Refah Partisi'nden Köprüköy Belediye Başkanı seçilen Nevzat Karasu partilerinden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'nin konuğu oldu. Altınöz, AK Parti'ye geçen belediye başkanlarıyla ilgili konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Altınöz'den AK Parti'ye geçen başkanlara: Gelin tövbe edin

"BURADA SİYASETE DEVAM ETMELİYDİNİZ"

Altınöz, "Vatandaşın seçtiği belediye başkanları olarak, Yeniden Refah Partisi'nden seçilen belediye başkanları olarak siz burada siyasete devam etmeliydiniz. Çünkü zaten vatandaş ahlaklı belediyecilik yapacağınız için size oy verdi. Siz israf yapmayacağınız için size oy verdi. Siz hırsızlık, yolsuzluk yapmayacaksınız diye size oy verdi. Yoksa birçok belediye başkan adayı vardı, onlara verirlerdi oyu." ifadelerini kullandı.

"SİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR"

Yeniden Refahlı Altınöz, "Şimdi ne oldu? Gittiniz iktidar partisine... Vatandaş iktidar partisinden memnun olsaydı iktidar partisinin belediye başkanına oy verirdi. Bunu gece başınızı yastığa koyduğunuzda düşünün. Sizi zor günler bekliyor. Ben sizin halinize üzülüyorum. Çünkü siz temiz insanlarsınız, düzgün insanlarsınız. Bizimle birlikte temiz bir sayfa açıp hayatınızda çok hayırlı işlere imza atacağınız yerde gittiniz iktidar partisinin belediye başkanı oldunuz. Bakalım yarın neler olacak... Ben o belediye başkanlarımızla bir iki ay sonra yeniden konuşma isterim. Acaba bu yapılan alışverişten kim karlı çıkacak?" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Altınöz'den AK Parti'ye geçen başkanlara: Gelin tövbe edin

"KAPILARIMIZ AÇIK, ÇIKIN GELİN, TÖVBE EDİN"

AK Parti'ye giden belediye başkanlarına kapıyı da açık tutan Altınöz, "Belediye başkanlarımızın yaptığı işin ne kadar yanlış olduğunu bir iki ay içerisinde onların da bunu çok iyi anlayacağını düşünüyorum ama kapılarımız açık. Çıkın gelin, tövbe edin. Yeniden Refah Partisi'ne gelin, 'Biz bir yanlış yaptık, baba ocağına döndük' deyin ve bizimle çalışmaya devam edin." şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

AK Parti'ye 23. kuruluş yıldönümünde 13 belediye başkanı ve 2 milletvekili katılmıştı. Partiye katılan başkan ve milletvekillerine rozetleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Altınöz'den AK Parti'ye geçen başkanlara: Gelin tövbe edin


İşte AK Parti'ye katılan belediye başkanları:

  • Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal (Bağımsız)
  • Adana Feke Belediye Başkanı Cömert Özen (YRP)
  • Elazığ Arıcak Bükardı Beldesi Belediye Başkanı Ali Açmaz (Bağımsız)
  • Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar (YRP)
  • Erzurum Horosan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, (İYİ Parti)
  • Erzurum Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu, (YRP)
  • Konya Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu (Bağımsız)
  • Muş Bulanık Yoncalı Belde Belediye Başkanı Fehim Kaya (YRP)
  • Muş Yeşilova Belde Belediye Başkanı Ömer Faruk Yenilmez (YRP)
  • Ordu Çaybaşı Belediye Başkanı Mesut Karayiğit (YRP)
  • Samsun Ayvacık Belediye Başkanı Refahattin Şencan (YRP)
  • Şanlıurfa Birecik Belediye Başkanı Mehmet Begit (Bağımsız)
  • Uşak Banaz Belediye Başkanı Zafer Arpacı (Bağımsız)

AK Parti'ye katılan milletvekilleri ise şöyle oldu:

  • İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz (İYİ Parti'den istifa etmişti)
  • İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel (İYİ Parti'den istifa etmişti)
Haberler.com / Abdullah Aydemir - Politika

Yeniden Refah Partisi Mehmet Altınöz AK Parti Politika Güncel Refah Baba Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

harun yakar:

Adamın söylediği doğru millet iktidardan memnun olsa iktidarın adayına oy verirdi bu adamların yaptığı halkın iradesini yok saymaktır bunun hukuki bir karşılığı kesinlikle olmalıdır kendi ikballeri için halkın iradesini kimse yok sayamaz .

Yanıtla2341
harun yakar:

Ulan memleketin yarısı cahil derlerdi inanmazdım bir başkasının oyunu kendi ikbali için yok sayanlar için hukuki süreç olmalı dedim yarı yarıya beğenilmemiş bu memlekete her şey müstahak .

45
Alpagut Türk:

Seçimde öyle böyle konuşup sonra doğru yolu bulup Makam ve mevkiyi elinin tersiyle itip vatana hizmet için geçmişler demekki helal be size bravo ?? reis size bakar

Yanıtla01
Alkurt:

Hepimiz Allah,a tapiyoruz..Allah,a şükürler olsun. Ama siz siyasiler, siyasetin içine siyaset kattığınız sürece kaybetmeye mahkumsunuz.

Yanıtla01
Alkurt:

Hepimiz Allah'a tapiyoruz çok şükür... Ama siz siyasiler lutfen dini siyasete kâristirmayin. Dini siyasete karistirdiginiz sürece kaybetmeye mahkumsunuz

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title