Haberler

Yeniden Refah'tan seçilip AK Parti'ye transfer olan belediye başkanını zora sokacak video

Güncelleme:
Abone Ol

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Erzurum Aziziye'de belediye başkanı seçilen Emrullah Akpunar, partisinden istifa ederek AK Parti saflarına geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından rozeti takılan Akpunar'ın daha önce kendisine yöneltilen "Parti değiştirir misiniz?" sorusuna verdiği yanıt ise gündem oldu.

31 Mart yerel seçimlerinde Erzurum'da başka partilerden belediye başkanı seçilen 3 isim Ak Parti'ye katıldı. İYİ Parti'den Horasan Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Özdemir, Yeniden Refah Partisi'nden Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar ve Yeniden Refah Parti'sinden Köprüköy Belediye Başkanı seçilen Nevzat Karasu partilerinden istifa ederek Ak Parti'ye katıldılar.

ROZETLERİNİ ERDOĞAN TAKTI

Ak Parti 23. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarına rozetlerini taktı. Bu katılımlarla birlikte Ak Parti'nin Erzurum'daki belediye sayısı 9'dan 12'ye yükseldi. Bu partilerden belediye meclis üyesi seçilenlerin Ak Parti'ye geçip geçmeyeceği henüz netleşmedi.

DAHA ÖNCEKİ AÇIKLAMALARI GÜNDEM OLDU

Yeniden Refah'tan seçilmesine rağmen AK Parti saflarına geçen isimlerden biri olan Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, daha önce kendisine yöneltilen "Parti değiştirir misiniz?" sorusuna verdiği yanıtla gündeme geldi. Akpunar bu soruya "İktidarın gücüne karşı kaç kişi çıkar? Bir Emrullah Akpunar çıkar. Bu partiden geldim, bu partiden giderim" yanıtını vermişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Emrullah Akpunar Emrullah Akpunar Politika AK Parti AK Parti Aziziye Erzurum Gündem Refah Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (81)

Mücahit Kılıç:

Para icin neler yapmazlar neler

Yanıtla201K
Ömer Yüksek:

Bana göre yanlış. Seçmen oy verirken bağlı olduğun partiyi gözeterek sana oy veriyor. Tamam kimse aldığı oylar için esir değildir. Ama parti değiştireceksen , önce istifa et, sonra parti değiştir. Yeniden aday ol istifa ettiğin yerde tekrar yeni partin ile seçime gir sonucu gör. Başka türlüsü seçmeni satmaktır...

252
Mantar King:

Bayburt ve Erzurum öyledir. :))))))

638
Doğuş:

Transfer olan kadar Transfer edene ne demeli. Bu kadar mı düştünüz

329
sade vatandaş:

bu sıcakta fırıldak kullanmak iyidir insanı ferahlatıp serinletir

Yanıtla18955
Sessiz ciglik:

Erzurum yine sasirtmadi

Yanıtla41820
Enes Ozel:

Kardeş bunlar donekse biz n yapalim

518
man over:

İnsanları şehirlere göre yargılayanlar hep boş insanlardır.

79
SUNSET null:

karakterine bakılırsa doğru yere gitmiş:)

Yanıtla26711
Mülayim sert:

Gerçekten sözünün eri verdiği sözün sonuna kadar arkasında duran eğilip bükülmeyen menfaate göre şekil almayan güvenilir adam gibi adammış

Yanıtla23610
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title