Haberler

YRP'den, AK Parti'ye kaptırdığı belediye başkanlarına çağrı: Sizi zor günler bekliyor, baba ocağına gelin tövbe edin

Güncelleme:
Abone Ol

Haberler.com stüdyosuna konuk olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, kendi partilerinin rozetiyle seçime girip geçtiğimiz günlerde AK Parti saflarına geçen belediye başkanlarına çağrıda bulundu. Altınöz, "Sizi zor günler bekliyor, ben size üzülüyorum. Belediye başkanlarımızın yaptığı işin ne kadar yanlış olduğunu kendileri de bir iki ay içerisinde çok iyi anlayacağını düşünüyorum. Ama kapılarımız açık. Çıkın, baba ocağına gelin, tövbe edin" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, Haberler.com stüdyolarında Haber Müdürü Olgun Kızıltepe'nin konuğu oldu. Ak Parti'nin transfer ettiği YRP'li belediye başkanlarına çağrı yapan Altınöz, "Yapılan bu alışverişten kim karlı çıkacak göreceğiz?" ifadelerini kullandı.

"VATANDAŞ İKTİDARDAN MEMNUN OLSA ONUN ADAYINA OY VERİRDİ"

Ak Parti, 23. kuruluş yıl dönümünde 13 belediye başkanını kendi partisine kattı. Bu başkanlardan 7'sinin Yeniden Refah Partisi'nden olması dikkat çekti. Konuyla ilgili Haberler.com'a açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. AK Parti saflarına geçen belediye başkanlarına "Siz burada siyasete devam etmeliydiniz" diyen Altınöz, "Çünkü vatandaş zaten 'Ahlaklı belediyecilik' yapacağınız için size oy verdi, siz israf yapmayacağınız için size oy verdi. Yoksa çok belediye başkan adayı vardı, gidip oyunu onlara verirdi. Şimdi siz iktidar partisine gittiniz. Vatandaş zaten iktidar partisinden memnun olsaydı iktidar partisinin belediye başkan adayına oy verirdi. Niye ona oy vermedi de size oy verdi? Bunu lütfen gece yastığa başınızı koymadan önce düşünün" ifadelerine yer verdi.

"SİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR, BU ALIŞVERİŞTEN KİM KARLI ÇIKACAK?"

AK Parti'ye geçen belediye başkanları zor günler beklediğini ve başkanlar için üzüldüğünü ifade eden Altınöz, "Açıkçası sizi zor günler bekliyor, ben size üzülüyorum. Çünkü siz temiz, düzgün insanlarsınız. Bizimle birlikte temiz bir sayfa açıp hayırlı işlere imza atacağınız yerde gidip iktidar partisini belediye başkanı oldunuz. Bakalım yarın neler olacak? O belediye başkanlarıyla tekrar konuşmak isterim. Acaba yapılan bu alışverişten kim karlı çıkacak?" dedi.

"YANLIŞ YAPTIK DİYEREK TÖVBE EDİN"

Altınöz, sözlerinin devamında "Belediye başkanlarımızın yaptığı işin ne kadar yanlış olduğunu kendileri de bir iki ay içerisinde çok iyi anlayacağını düşünüyorum. Ama kapılarımız açık. Çıkın gelin, tövbe edin. Tekrar, Yeniden Refah Partisi'ne gelin. "Biz bir yanlış yaptık" diyerek baba ocağına gelin, bizimle çalışmaya devam edin" sözleriyle belediye başkanlarına çağrıda bulundu.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Yeniden Refah Partisi Mehmet Altınöz AK Parti Politika 3-sayfa Baba 3.Sayfa Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (48)

Buğra Er:

Vallahi adam çok haklı

Yanıtla145306
Halit:

yemine bak

1115
VEFA:

Bence sadece tövbe arınmalarına yetmez. En azından bir ay boyunca, her gün tesbih namazı kılmaları gerek!..

Yanıtla88215
Hikmet ELKATMIŞ:

Bence yanlış yoldan döndükleri için hergün şükür namazı kılmaları gerek.

Yanıtla148132
Alkurt:

Hepimiz Allah,a tapiyoruz..Allah,a şükürler olsun. Ama siz siyasiler, siyasetin içine dini kattığınız sürece kaybetmeye mahkumsunuz.

Yanıtla21218
VEFA:

Geri kalmış toplumlarda siyasette en fazla getiri din tüccarlığında var. Eğitim, bilgi, görgü arttıkça olur ancak!..

824
Buğra Er:

Islamda tapınma diye bırsey yok

512
VEFA:

Namaz tapınma değil mi?

74
Alkurt:

İslam dini barış dinidir. Secde etmek Allah ile buluşmadir. Secde de Allah'a şükürler ve dilekler dile getirilir. Ve Allah tan başka kimseye başımızı egmemenin ispatidir

29
Ender Emir:

Komedi tiyatrosu

Yanıtla11139
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title