Haberler

Zırhlıoğlu: "İstedikleri Kanunu Bir Gecede Çıkarıyorlar"

Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Zırhlıoğlu, Orhangazi ilçesinde ve köylerinde vatandaşlarla buluştu. Ziyaretine Orhangazi ilçesinde matbaa açılışıyla başlayan Zırhlıoğlu, daha sonra ilçe sokaklarında vatandaşlarla buluşup partisinin projelerini anlattı. İlçe merkezi ziyaretinin ardından Sölöz ve Yenigürle köylerini ziyaret edip köylülere hitap eden Zırhlıoğlu'nun konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi. Sölöz köyünde vatandaşlara hitap eden Zırhlıoğlu, 'İşçimizin ciddi sıkıntıları var. Emeklimiz perişan, çiftçimiz üretemez hale geldi. Çiftçimiz ektiği ürünü için masrafları alıp alamayacağı konusunda endişeli. Çiftçimiz bir yıl ektiği ve baktığı ürünlerinin karşılığını almakta zorlanıyor. Çiftçimizin zor durumdayız çağrısına hükümetin kulağı sağır. Bu seçimlerde muhalefet partilerinin dar gelirli çiftçi, esnaf ve köylümüze nefes aldırmaya yönelik projelerle ilgili AK Parti nereden kaynak bulacaksınız diyo soruyor. Bu davranışıyla bütün vatandaşlarımızı üzüntüye sokmakta. 13 yıldır Türk milletinin çok ciddi gelişmeler sağladığını, ekonominin dünya sıralamasında önemli noktalara geldiğini milli gelirin çok yükseldiğini söyleyen AK Parti, işçimize bin 400 lira verilmesi halinde devletin zora düşeceğini söylüyor. Bu milletin imkan ve kaynakları vatandaşlarımızın namerde muhtaç olmadan yaşamasına yeter. MHP 7 Haziran'dan sonra yetkilendirilir ise ilk önce köylü vatandaşları çok ilgilendiren büyükşehir yasasını değiştierecek. Biz 7 Haziran'dan sonra büyükşehir yasasını değiştirerek belde belediyelerini geri verip mahalle olan köyleri eski statüsüne kavuşturacağız" dedi.

Türkiye'de hava ve deniz taşımacılığında akaryakıtın vergisiz olarak satıldığını ifade eden Zırhlıoğlu, "Vergisiz akaryakıttan özel uçak ve tekneler de yararlanıyor. AK Parti hükümeti hangi kanunu istiyorsa bir gecede çıkarttı, ama bu milletin ihtiyacı ve hakkı olan bir çok hususu göz ardı etti. Milliyetçi Hareket Partisi, 46 yıllık bir çınar. Türk milleti için ağır bedeller ödeyip bu milletin sevdalısı bir parti. Huzura ve refaha kavuşmak için bu seçim vatandaşlarımızdan bize destek olmalarını istiyorum" şeklinde konuştu.

Orhangazi Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Zırhlıoğlu, muhtarların sıkıntılarını dinledi. Zırhlıoğlu, "MHP iktidarında muhtarlarımızın il genel ve belediye meclislerinde temsili sağlanacak. Köy odası ve mahalle muhtarlıkları hizmet büroları il özel idareleri ve belediyeler tarafından yaptırılacak ve zaruri giderleri karşılanacak. İhtiyar heyeti üyelerine her ay 150 lira huzur hakkı verilecek" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Fevzi Zırhlıoğlu Orhangazi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title