Haberler

Zırhlıoğlu Vatandaşlara Elleriyle Çay İkram Etti

Abone Ol

MHP milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Hacivat Mahallesi’nde vatandaşlara kendi elleriyle çay ikram etti.

MHP milletvekili adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Hacivat Mahallesi'nde vatandaşlara kendi elleriyle çay ikram etti.

MHP adayı Fevzi Zırhlıoğlu, Yıldırım'a bağlı Hacivat Mahallesi'nde seçim çalışmalarında bulundu. Zırhlıoğlu mahalle esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Esnafın büyük market ve alışveriş merkezlerine yönelik sıkıntılarını dinleyen Zırhlıoğlu, "3 Mayıs Pazar günü seçim beyannamemiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıklanacak. Seçim beyanemesinde toplumun her kesiminin meselelerine çare olacak projeleri vatandaşlarımızla paylaşacağız. Esnafımızıa yönelik projelerim var" dedi.

Hacivat'ta kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden Zırhlıoğlu, kendi elleriyle çay döküp ikram etti. Aldığı destek sözlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Zırhlıoğlu,mahallede bir eve misafir oldu. Ev sahibi ve komşularıyla sohbet eden Zırhlıoğlu, aldığı dualardan memnun kaldı. Zırhlıoglu, "Mahalle sakinlerini 8 Mayısta cuma namazından sonra saat 14.00 de Gökdere meydanında yapılacak Devlet Bahçelinin katılacağı mitinde davet ediyorum. Genel başkanımızın Bursalılara çok önemli açıklamaları olacak. O gün sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fevzi Zırhlıoğlu Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title