Haberler
Yön

Gazeteler

Türkiye'deki gazete manşetleri. Gazetelerden okumak istediğiniz gazetenin birinci sayfasına tıklayın.
Gazete Başlıkları

dw.com:
Yunanistan'ın Elektrik Fiyatları Krisisi - Yunanistan, Nisan ayından bu yana elektrik fiyatlarının iki kat artmasının ardından Avrupa Birliği'nden düzenleyici bir kurum oluşturmasını istedi. Başbakan Mitsotakis, enerji fiyatlarının artış nedenlerini ve çözüm önerilerini gündeme getirdi.


bbcturkish.com:
Uzayda Yaşamın Zorlukları - Yemen'in Husileri tarafından ateşlenen yüzeyden yüzeye bir füze ilk kez İsrail'in merkezine ulaştı. Füze, insan yaşamının olmadığı bir bölgeye düşerken, yaralanma yaşanmadı. Bu olay, Husilerin İsrail hava sahasının derinliklerine girmesi açısından önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor.


sondakika.com:
Yapay Zeka Teknolojisi Kripto Şirketleri İçin Veri Boşluğunu Dolduruyor - RAMS Türkiye, yeni projesi RAMS City Gaziantep ile şehre ilk iş ve yaşam merkezini kazandırıyor. 2026 yılında tamamlanacak proje, Gaziantep'in kültürel zenginlikleri ile modern yaşamın ihtiyaçlarını bir araya getirerek şehrin çehresini değiştirmeye hazırlanıyor.


ankahaber.net:
Zeytin Dalı'nda Silah Kazası: Uzman Çavuş Şehit - Zonguldak, İstanbul ve çevresinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor. Hava sıcaklıkları düşüyor.


haberler.com:
ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ CANLI İZLE (16 EYLÜL) Yemekteyiz 'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? - Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde meydana gelen silah kazasında hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın şehadet haberi, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki annesine ulaştı. Onur Çapan kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan kaç yaşında, nereli?


dha.com.tr:
Zonguldak'ta Uyuşturucu Operasyonu: Kaptana 30 Yıl Hapis Cezası - Zürih'te yaşayan endüstri psikoloğu Deniz Kayadelen, New York'taki Hudson Nehri'ni 7 saat 58 dakikada yüzerek en hızlı Türk kadın olarak yeni bir başarıya imza attı. Manş Denizi ve Catalina Kanalı'nın ardından bu yüzüşle 'triple crown' adlı prestijli seriyi tamamladı. Kayadelen, sıradaki hedefinin Antartika'da yüzmek olduğunu ve Türk bayrağını dalgalandırmayı amaçladığını açıkladı.


aa.com.tr:
Zorlu PSM Yeni Sezonu Başlıyor - Zonguldak'tan 70 doğa tutkunu, Düzce'de doğal güzellikleri keşfetti ve piknik yaptı.


iha.com.tr:
Zorla Evlendirme İddiası: 13 Yaşındaki Sevda Yılmaz Kayboldu - Zonguldak'taki operasyonda 17 şüpheli yakalandı, 2'si tutuklandı. 147 gram uyuşturucu ele geçirildi.


Gazeteler son yıllarda büyük bir hızla büyüyen internet haberciliğinin gölgesinde kalsa da yine de çok büyük bir kitleye hitap ediyor. Teknolojinin gelişmesiyle bazı gazeteler medya sektöründe havlu atsa da, Türkiye'nin köklü gazeteleri hala günde binlerce gazete basmaya devam ediyor. Otoriteler bu gazetelerin artık haberleşme aracından fazlası olduğunu düşünüyor. Öyle ki bu gazeteler artık insanların siyası görüş, yaşam tarzlarını belli eder nitelikte. Büyük gazetelerin ayakta kalabilmesinin en önemli sebeplerinden biri de bu. Türkiye'nin önde gelen gazeteleri, hızla gelişen internet medyası karşısında ayakta kalabiliyorsa şüphesiz bu durumda duyarlı abonelerinin katkısı çok büyük.


Posta gazetesinin haftalık tiraj rakamlarına bakıldığında 400.000'e yaklaştığı görülüyor. İlk 3'e girmeyi başaran gazetelerden birisi olmayı başaran bir diğer gazete Hürriyet. Hürriyet gazetesi de 400.000 e yaklaşan haftalık tirajıyla göze çarpıyor. Hürriyet'in ardından Sözcü 300.000'i aşkın haftalık tirajıyla 3.sırada yer alıyor.

title