Haberler

Bu markalardan uzak durun! Vatandaşa dana eti diye at ve eşek eti yedirmişler

Güncelleme:
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı gıdada hile yapan yeni firmaları açıkladı. Kazanç uğruna insan sağlığını hiçe sayan vicdansızların bu sefer de vatandaşa dana diye at ve eşek eti yedirdiği ortaya çıktı. Listeye bakıldığında sahtekarlık yapan firmaların Aydın, Muğla, Mersin, Adana ve Manisa'da olduğu gözlemlendi.

Tarım Ve Orman Bakanlığı, taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek sahte gıda markalarını tek tek açıklamaya devam ediyor. "guvenilirgida.tarimorman.gov.tr" adresi üzerinden yayınlanan liste güncellendi.

YENİ FİRMALAR EKLENDİ

22 Ekim tarihi itibarıyla listeye yeni firmalar eklendi. Son güncellemede gıda hilekarlarının "Aydın, Muğla, Mersin, Adana ve Manisa" şehirlerinde olduğu gözlemlendi.Son listedeki sahtekarlığın kırmızı et, zeytinyağı, peynir ve balda yapıldığı görüldü. Buna göre zeytinyağına tohum yağı, balda sahtecilik, peynirde hile, dana etinde tek tırnaklı eti (at-eşek), köftede tavuk eti karışımı tespit edildi.

İşte vatandaşa at ve eşek eti yediren o firmalar;

Bu markalardan uzak durum! Vatandaşa dana eti diye at ve eşek eti yedirmişler

Bu markalardan uzak durum! Vatandaşa dana eti diye at ve eşek eti yedirmişler

Bu markalardan uzak durum! Vatandaşa dana eti diye at ve eşek eti yedirmişler

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Orman Bakanlığı Ekonomi Sağlık Manisa Mersin Güncel Muğla Aydın Adana Sağlık Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (63)

Naci Büyükkal:

Eşek etin tadı güzel mi? Köfteci Yusuf gidenler, bi' zahmet eşek eti kesenlere de ziyaret etsinler. :DDDDDDD

Yanıtla270124
taner ipek:

Bunları kasaplık sınıfına sokan bu hükümet şimdi satıyor diye liste yayınlıyor ehuehue

Yanıtla82129
Ağa Aytaş:

Sevgili basın mensupları bu yazdığınız firma adlarını öyle yazın ki insanlar okuyabilsin bu nedir yani neredeyse At Eşşek yerine bıldırcın okunacak.

Yanıtla3133
Mehmet hakan Çelik:

Millet sefaletten ekmeği zor alıyor,bunlar et almayın falan filan

Yanıtla3684
Kadir Karakus:

Denetim zafiyetinin sağlanması gerekmektedir

Yanıtla578
Emin emin:

Önemli değil kumpas derler yerler nasıl olsa

Yanıtla2449
Barbaros:

Millet neden kendini korusun o kuruma izni veren bakanlık değilmiş neden kapatmıyor halk sağlığıyla oynuyor bakan neden istifa etmiyor öcalanın çıkmasını mı bekliyor !

Yanıtla1055
umut mergen:

AFIYET OLSUN

Yanıtla1134
Samarpan Bhav:

En iyisi Konya

Yanıtla2222
Düsünür:

Kuresilcileri plani tikit tikit isliyor.Buyuk bas hayvalarin tamamk yok edilecek yerine yapay ete gecis yapilacak. Bu haberleri sikca duaya basladil.ete olan guvenimizi sarsmaya calsiyor. Kopekleri uyutma gundemi vardi. Noldu her gun haberlerde.kopek ona saldirdj buna saldirdi su kadar kuduz kopek halkin arasinda vs. Unuttugunuz bir sy var. Sizi yaratini.

Yanıtla827
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title