Haberler

Cleveland Clinic, İstanbul'da İrtibat Ofisi Açtı

Abone Ol

Cleveland Clinic, doktorlarından randevu almak isteyen hastalara daha geniş erişim olanağı sağlamak amacıyla İstanbul'da irtibat ofisi açtı.

Cleveland Clinic, doktorlarından randevu almak isteyen hastalara daha geniş erişim olanağı sağlamak amacıyla İstanbul'da irtibat ofisi açtı.

Cleveland Clinic'ten yapılan yazılı açıklamaya göre; kamu kurumlarının işbirliği ve desteğiyle İstanbul'da açılan irtibat ofisiyle, Amerika'daki Ohio Hastanesi'nde tedavi görmeyi planlayan hastalar için rehberlik hizmetleri sunacak.

Ofis aynı zamanda Türkiye'de hastalara yönetim danışmanlık hizmeti de verecek. Tıbbi eğitim girişimlerini destekleyecek olan ofis, yerel sağlık kuruluşları ve Cleveland Clinic arasında doktor için eğitim programları da geliştirecek.

Cleveland Clinic, bölgedeki 25 yıllık geçmişiyle Türkiye'de çok sayıda hastayı tedavi ederken birçok Türk doktoru da Cleveland Clinic'de tıp eğitimi almış ve buradaki meslektaşlarıyla iş birliğini geliştirme fırsatı buldu. Cleveland Clinic Istanbul ofisi, Türkiye'de teşhiste ikinci görüş arayan veya ABD'deki Cleveland Clinic'in doktorlarından randevu almak isteyen hastalara daha geniş erişim olanağı sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yerverilen, Cleveland Clinic Başkan ve üst yöneticisi (CEO) Dr. Toby M. Cosgrove, Türkiye'deki medikal çevreleriyle tıp bilgisinin paylaşılması ve ülkedeki tedavi koşullarının iyileştirilmesi konusundaki işbirliğinin geliştirilmesinden memnun olduklarını ve tüm dünyadaki hastaların yararlanabilmesi için, tıptaki en ileri uygulamaları paylaşmayı ve Cleveland Clinic'in misyonunu sınırların ötesine taşımayı hedeflediklerini bildirdi.

Cleveland Clinic Türkiye Bölge Direktörü, Dr. Aylin Özdemir Lorenz da açıklamada, "25 yıl boyunca her yıl Türkiye'den pek çok hasta ya kendi isteğiyle ya da hastanelerin yönlendirmesiyle başta kalp hastalıkları olmak üzere, her konudaki tıbbi tedavi ve hastalıklar konusunda Cleveland Clinic'i tercih ettiler. Yeni irtibat ofisimizle hastalarımızın Cleveland Clinic ziyaretleri daha düzenli ve sorunsuz olarak gerçekleşecek" ifadelerini kullandı.

Cleveland Clini'in, hastalara yönelik hizmetlerin yanı sıra bir dizi eğitim faaliyeti gerçekleştirmeyi de planladığını, üç yıllık planın bir parçası olan bu eğitimle Cleveland Clinic'in, Türkiye'deki sağlık kuruluşlarının yanı sıra doktorlarla olan ilişkilerini ve bilgi paylaşımını geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Lorenz, Türkiye ve bölgedeki tıbbi tedavi konusunda en ileri uygulamaları tıp camiasıyla paylaşmak üzere eğitim kursları ve sempozyumlar düzenleyeceklerini de kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA / Sağlık

Amerika Birleşik Devletleri Cleveland Türkiye Ohio Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title