Haberler

Gıda sektöründe yeni skandal! Satılan ürünler gerçek köfte değil

Güncelleme:
Abone Ol

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesine 3 yeni ürün eklendi. Dana-kuzu ızgara köftede kanatlı eti; iki ayrı markanın sızma zeytinyağında ise tohum yağı tespit edildi.

Tarım Ve Orman Bakanlığı'nın 'Taklit veya Tağşiş Yapılan Gıdalar' listesine her geçen gün yenileri ekleniyor. Türkiye'nin dört bir yanından gıdada sahtecilik yapan firmaları teşhir edildiği listeye 3 yeni ürün eklendi.

Köftelerde domuz eti, sucukta eşek eti, kıymada tek tırnaklı eti bulunması skandallarının ardından benzerleri ifşa edildi. Sağlığı tehlikeye atan gıdalar arasına 3 farklı firmanın sattığı ürünlerden dana-kuzu ızgara köftede kanatlı eti; iki ayrı markanın sızma zeytinyağında ise tohum yağı tespit edildi.

İşte hileli ürün satan o 3 marka:

Gıda sektöründe yeni skandal! Satılan ürünler gerçek köfte değil

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Tarım ve Orman Bakanlığı Ekonomi Sağlık Finans Yaşam Sağlık Finans Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (24)

Hasan Turk:

Bos baklavaya oy verdi bu toplum ne kitlersen kitle bu kitle degismez

Yanıtla1478
sinan çayırcı:

Sen müslümana zulmeder islama söversen daha çok beklersin iktidar olmayı . Ülkenin gerçeklerini öğrenin artık .

10
Mahmut cenk Aslan:

Cezalar caydırıcı olmayınca kimse tınlamıyor!!Millete daha neler yediriyorlar Allah bilir.. işte hukuk devleti ??

Yanıtla472
Ali Tokgönül:

Domuzdan iyidir kanatlı eti ( Et yiyen kanatlı olmamak şartıyla) ne var bunda ?

Yanıtla636
Kasım Ekşi:

Devlet ifşalayarak bana şikayet ediyor.trajikomik değil mi.

Yanıtla256
Orhan Dik :

Kaçak üretim tesisini devlet nereden bilecek. Ayrıca denetime tabi X-Y-Z firma 100 ton hayvan sokuyor içeriye 90 ton et çıkarıyor. Halbuki 60-70 ton ancak çıkar. Ama rakamla baktığınızda sakatat olarak sattım diyor vs.. O arada ise işte karıştırıyor ne varsa. İçinde hiç et kırmızı et olmayan köftecilerden köfte alıyor karını arttırmak isteyen bazı yemekçiler... Köftenin pahalı olduğundan değil.

12
AbdulMetin:

En komiği de, İsyan eden canım Halkım iş kendine gelince torpilde kovalar adam kayırmada kovalar kendine öncelikte ister! Hepimiz kendimize çeki düzen vermeliyiz, patron yalakası olmaktan, yanında çalışan iş arkadaşına iftira atmaktan, kibirden gösterişten vazgeçmeliyiz, normal bir araç ile bir yemeğe gidildiğinde kapıda yüzüne bakılmayan insanların altına üst sınıf denilen aslında sıradan olan bir araba ile gittiğinde hangi kapısını açacağını şaşırmaktan vazgeçmeliyiz! Paraya değil Bilge olana.

Yanıtla145
sade vatandaş:

zaten tüikin enflasyonuda sahte gerçek değildi o yüzden gerçek olmayan sahte rakamlarla aldığımız maaşlarda gerçek değil dolayısıyla gerçek olmayan rakamlardaki maaşlarla ancak gerçek olmayan köfte alabilirsiniz afiyet olsun

Yanıtla230
Siranuş Nermer:

her yerde hile almış gitmiş

Yanıtla028
Köfteci Jardel:

Resmen zehir yiyoruz. Bu ülkede çocuklarda bile tonla kronik hastalık var.. İşte sebebi budur.

Yanıtla026
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title