Haberler

Gülmeyi bile bilmiyordu! Bambaşka birine dönüştü

Güncelleme:
Abone Ol

Maria Jose isimli Portekiz kadın, 59 yıldır diş yapısındaki sorunlar nedeniyle konuşma, yeme-içme ve gülme konularında güçlük çekiyordu. Dişleri yüzünden yaşadığı acı dolu günleri geride bırakma kararı alan Maria, geçirdiği operasyonlarla bambaşka birine dönüştü. Yıllarca kendine güveni olmayan hatta gülmeyi bile bilmediğini söyleyen Maria, yeni görüntüsü karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Portekiz'de bulunan bir diş kliniğinde çalışan doktor, diş yapısındaki bozukluk yüzünden zorluklar çeken hastasını bambaşka birine dönüştürdü. Maria Jose isimli kadının çeşitli diş operasyonları geçirerek yeni bir hayata kavuştu. Operasyonu gerçekleştiren Dr. Eduardo Bastos isimli doktor, hastasının ona ilk geldiğinde "nasıl gülümseyeceğimi bile bilmiyordum" ifadelerini kullandığı söyledi. Dişleri yüzünden insanlarla iletişim kurmakta, konuşmakta, gülmekte hatta bir ilişki kurmakta bile zorlanan kadın, inanılmaz bir değişimi doktor tarafından sosyal medyadan paylaşıldı.

BAŞTAN AŞAĞI BAMBAŞKA BİRİ

Operasyon geçirmeden önceki haliyle konuşma güçlüğü yaşayan ve üzüntüsü her halinden belli olan kadın, ömrünün yaklaşık 60 yılını bu şekilde geçirdikten sonra yeni bir hayata yelken açtı. Katıldığı televizyon programında konuşan kadın, yaşadığı acıları anlatırken göz yaşlarına engel olamadı. Geçirdiği operasyonlar sayesinde adeta yepyeni bir hayata başladı. Mutluluğu gözlerinden okunan kadın, yeni halini görünce sevinçten havalara uçtu.

"BÜTÜN ÜZÜNTÜLERİNİ GERİDE BIRAKARAK BUNU BAŞARDI"

Portekiz'de bulunan bir diş kliniğinde operasyonlar geçiren kadın, katıldığı televizyon programında göz yaşlarına boğuldu. Diş operasyonu geçirdikten sonra özgüveni yerine gelen Maria Jose'a saç, makyaj ve imaj değişikliği yapıldı. Bambaşka bir bedende mutluluğu tadan kadın, doktora teşekkürlerini sunarken yaşadığı mutluluğu kameralara yansıdı.

Maria'nın durumundan memnuniyetini dile getiren doktor, operasyonu yapmadan önceki ve sonraki hali inanılmaz. Maria José, yeni hayatı için tüm üzüntüsünü geride bırakarak azimle bunu başardı. 59 yıl boyunca sınırlı kaldı ve görünüşünü ve konuşmasını bambaşka bir hale bürüdü. Maria José'nin enerjisini geri kazanmadı ve artık ne kişisel ne de profesyonel ilişkilerde zorluk yaşamayacak. Hepimizi derinden etkileyen önemli ve değişmesi gereken ekstrem bir durumdu ." dedi.

Gülmeyi bile bilmiyordu! Bambaşka birine dönüştü

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Bambaşka Biri Operasyon Portekiz Sağlık Yaşam Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (40)

Ozzy Bjk:

Diş bu kadar mı değiştirir insanı. Vay be. Güzel olmuş yapanın eline emeğine sağlık.

Yanıtla2248
umudum var:

bu yorumu iki kişi beğenmemiş neden acaba çok merak ettim.

00
erkan yüksel:

baska donustugunu nerden anlayacagız evıne mı gıdıcez...

Yanıtla32171
Serkan Çıvkın:

videoyu izlersen görürsün

13
Mustafa Özdemir:

Eve gitmeye gerek yok videoyu seyretmek yeterli olacaktır sanırım

12
murtaza candurak:

videoyu izlicen ökkeş

12
Esma macit:

Arkadaşlar haberin devamında kadının eski ve yeni hali verilmiş altlı üstlü olarak haberi sonuna kadar okusak mı acaba?

Yanıtla3120
?í???:

bizde yok malesef görünmüyor

10
Emre Yiğit:

habercilik harika harika hani nerede yeni halinin görüntüsü

Yanıtla6127
Mustafa Özdemir:

Görüntüde

03
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title