Haberler

Güncellenen hileli gıda listesi yayımlandı!

Güncelleme:
Abone Ol

Tüketicileri yakından ilgilendiren hileli gıda listesi güncellendi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, tüketicilere hileli olarak sunulan gıda ürünleri arasında tereyağı, sucuk, ve yoğurt da bulunuyor.

Tarım Ve Orman Bakanlığı'nın hileli gıda listesi güncellendi. Manda sütlü diye satılan kaymakta manda sütü çıkmadı. Birçok tereyağına da bitkisel yağ karıştırıldığı görüldü. Tarım ve Orman Bakanlığı, hileli ve toplum sağlığını tehlikeye atan firmaları ve şahısları ifşa etmeye devam ediyor.

YOĞURT, TEREYAĞI VE SUCUK

Domuz eti skandalının da patlak verdiği liste 16 Ekim itibarıyla güncellendi. Yüzde 70 manda sütlü diye satılan Umay marka kaymağın tek damla manda sütü içermediği görüldü. Marka ayrıca yoğurdunu da 'gurme' etiketi ile satıyor. Tereyağında yapılan oyunlar da listede yer aldı. Safi Gurme, Ak Yörsan ve Şehri Rize markalarının tereyağlarında hile yaptığı görüldü. Danamet marka da dana sucuk diyerek kanatlı eti yedirdiği görüldü. Listede birçok markanın hile yaptığı görüldü. Saf ve doğal ismi ile satılan balda da hilekarlık yapıldı. İşte marka marka ürün ürün o liste:

Güncellenen hileli gıda listesi yayımlandı!

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Tarım ve Orman Bakanlığı Ekonomi Sağlık Finans Yaşam Sağlık Finans Yaşam Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

ibrahim ibrahim:

ulan paramızla bile doğru dürüst birşey yiyemiyoruz, hile satanın ocağı sönsün inşallah

Yanıtla036
G Ergün:

arkadaş biz bu listeleri nasıl takip etcez direk kapatılsın bu firmalar şaka gibi ya

Yanıtla015
Mehmet hakan Çelik:

Marketten aldığımız paketli gıdalara bakın ürünlere koydukları tatlandırıcılar kansere ve çok şiddetli geri dönüşü olmayan hastalıklara sebep oluyor.DEVLET BUNLARA NEDEN SES ÇIKARMIYOR?

Yanıtla114
Emin emin:

Domuz severler alsın nasıl olsa inanmıyorlar

Yanıtla58
Mustafa Değer:

Abi derhal kapatıp cinayet teşebbüs suçundan yargılanacaklar Bu konuda Avrupa’ya baksinlar Herşeyde ab uyum yasaları geçiyor bunda niye geçmiyor

Yanıtla06
Cahit Göktaş:

devlet baba ölmüş de haberimiz yok Bana hileli gıdaları gösteriyor ifşa ediyor kardeşim Bunları sen kapatacaksın kapattıktan sonra da kim yapmışsa bunları cezaevine atacaksın ticaretten Men edeceksin Herhangi birini takip edeyim

Yanıtla03
Mustafa KAYA:

bu kadar kotu olabiliyor vicdansizlar ama normal kontrol yok ceza yok adelet yok ancak böyle olur

Yanıtla02
muratemre yılmaz:

hani nerde liste

Yanıtla01
Mustafa KAYA:

bukadar vicdansizlik olamaz ama normal kontrol yok ceza üçok adelet yok sonuç böyle olur

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title