Haberler

Güzel şarkıcı Şimal bir kez daha kansere yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

2022'de meme kanserini yenen ve sonra beyninde tümör tespit edildiği için ameliyat olan şarkıcı Şimal, bir kez daha kansere yakalandı. Sevenlerinden dua isteyen şarkıcı "Maalesef ki bu hastalık beni yine yakaladı. Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı" ifadelerini kullandı.

Sesiyle ve güzelliğiyle kendisine hayran bırakan sevilen şarkıcı Şimal, birkaç yıldır sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. 2022 yılında meme kanserini yenen ve geçtiğimiz ocak ayında beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olan şarkıcıdan bir kötü haber daha geldi.

"ERKEN TEŞHİS EDİLDİ, TEDAVİLERE BAŞLIYORUZ"

Instagram hesabından yaptığı paylaşımla yeniden kansere yakalandığını duyuran güzel şarkıcı sevenlerinden dua isteyerek "Dostlarım çok kararsızdım bu haberi paylaşma konusunda fakat mesaj kutusu doldu taştı. Hepiniz sesim çıkmayınca merak ettiniz haklı olarak. Bana da hak verin tüm aile olarak yıkılmış durumdayız tam toparlandık derken bir daha... Özetle ve maalesef ki yine yakaladı bu hastalık beni. Bu sefer de beyin zarıma metastaz yaptı. Bizi mutlu eden şey ise erken teşhis etmiş olmamız. Pazartesi günü ışın tedavileri başlayacak, onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan, soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin" dedi.

Güzel şarkıcı Şimal bir kez daha kansere yakalandı

Güzel şarkıcı Şimal bir kez daha kansere yakalandı

Güzel şarkıcı Şimal bir kez daha kansere yakalandı

Güzel şarkıcı Şimal bir kez daha kansere yakalandı

Güzel şarkıcı Şimal bir kez daha kansere yakalandı

İbrahim Çelik
Haberler.com - Sağlık

Metastaz Ameliyat Magazin Sağlık Yaşam Şimal Magazin Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Müslüm Yıldız:

Allah şifanı versin.Dualarımız seninle.Çok geçmiş olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Yanıtla7113
BOZKURTLAR ÖLMEZ:

Müslüm Yıldız:Dua müslüman için yapılır eğer başka dine mensupsanız onu bilemem o duanızında bir hükmü yoktur zaten.

183
Ersin Aktaş:

Rabb'im tüm hastalara şifa versin inşallah

Yanıtla686
Sihirbazın Çırağı:

Rabbım yüce rabbım böyle güzel bir kulunu kanser hastalığı gibi bir sıkıntıyla imtihan etme; onu bağışlar cennetine kabul edersen şükretmesi için tüm gayretinle onu bu dünyanın sıkıntı, gam ve kederlerinden özellikle kendisine uğrayan kanser hastalığı imtihanından kurtarır ve bu dünyadan alıp cennetine koyarsan şükreden salih kullarından olacağına inanıyoruz hepimiz, ona yardım et ve kanser hastalığı imtihanını yaşamaktan onu koru ve kurtar; cennetine kabul et onu, kabul et, kabul et, kabul...et

Yanıtla1740
BOZKURTLAR ÖLMEZ:

Sihirbazın Çırağı:Deüişik sen hangi masalı anlatıyon .

40
Bandorma:

Allah acil şifa versin

Yanıtla546
Ediz HAN:

geçmiş olsun iyi olacaksın işallah

Yanıtla737
Ali Kallukk:

Allah şifasını versin inşallah

Yanıtla423
Martin Sikertel:

Allah yardımcısı olsun, dualarım kendisi ile, kötüyü de çağırmak istemem ama beyinse biraz zor. Dedemi de, ablam gibi sevdiğim kuzenimi de bu sebeple kaybettim, çok zor bir süreç. Umarım tez zamanda kurtulur.

Yanıtla215
isa yatar:

Gerçekten çok zor ve sıkıntılı bir hastalık Allah kanser hastalarına yardım etsin.

Yanıtla116
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title