Haberler

Halk Ekmek fabrikasında mide bulandıran görüntü! "Üretimi derhal sonlandırın" çağrısı yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul'un 39 ilçesinde hizmet veren Halk Ekmek fabrikasında un biti tespit edildiği öne sürüldü. Görüntüleri paylaşan İBB AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, "Üretime halen devam ediyorsunuz derhal sonlandırın" çağrısında bulundu.

İstanbul'un ekmek ihtiyacının yaklaşık yüzde 10'unu karşılayan Halk Ekmek fabrikasında çekildiği öne sürülen görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"ÜRETİMİ DERHAL SONLANDIRIN"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz tarafından paylaşılan videoda fabrikayı un bitinin sardığı görülüyor. İlaçlamanın yetersiz olduğu ve yakma işlemine başlandığını söyleyen Türkyılmaz, "Halk Ekmek fabrikasında tespit edilen un bitine rağmen ekmek üretimine halen devam ediyorsunuz, derhal sonlandırın" dedi.

"SİZİ SORUMLULUĞA DAVET EDİYORUZ"

Açıklamasının devamında ilaçlamanın yetersiz kaldığını ve yakma işlemine geçildiğini ifade eden Türkyılmaz, "İstanbulluların sağlığı için sizi sorumluluğa davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Murat Türkyılmaz Halk Ekmek Halk Ekmek İstanbul AK Parti 3-sayfa Sağlık Güncel Ekmek 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

sade vatandaş:

geçen seçimlerdeki düzmece arızalı iett otobüsü videosu gibi video çeksinler daha inandırıcı olur

Yanıtla365596
bekir yapici:

ben bu videonun halk ekmek fabrikasinda cekildigini gösteren belirten hic bir sey göremedim ayrica halk ekmegin yeni ekmek fabrikasi alman televizyonunda alman standartlarinin bile üzerinde son derece modern temiz el degmeden ekmek üreten bir tesis olarak tanitildi ben sahsen yeni bir ekmek fabrikasinda un biti ( karafatma benzeri böcek ) olacagina ihtimal vermem:

Yanıtla153643
sinan çayırcı:

Gel ben sana göstereyim O E .

3811
İbrahim Coşkun:

Sana toz pembe herşey ne güzel

1513
Serhat Çapar:

chp. gayet normal.

Yanıtla396316
Zülfikar:

1 euro 37 lira yaparsa o yapar...

932
Mustafa TekkaleMMM:

Bunlar İmamoğlunu ekarte etmek için her türlü yalanı söyler. İl sağlık müdürlüğünü devreye sokun sosyal medyayı değil

Yanıtla107574
Erdemli:

Siz ve zihniyetinizin özeti. Yaşanan herhangi bir olumsuzlukta ilgili kuruma şikayette bulunmak yerine sosyal medyayı kullanan zihniyet mi söylüyor bunu?

922
Ebu Huzeyfe:

Eko bu ne ekoo

Yanıtla116133
GÖKHAN UZUNALİ :

Ne kadar büyükmüş bitler : )))

Yanıtla55134
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title