Haberler

İstanbul'da maymun çiçeği paniği: Afrika uyruklu kişi karantinaya alındı

Güncelleme:
Abone Ol

İstanbul Beyoğlu'nda Afrika uyruklu bir kişinin maymun çiçeği virüsü belirtileri taşıdığı iddia edildi. Şüpheli kişi ambulansla karantina altına alındı. Çevre sakinlerinin kamerasına yansıyan görüntüler sosyal medyada yankı uyandırdı.

Afrika Birliği, maymun çiçeği virüsünün hızla yayılması nedeniyle acil durum ilan etmiş, dünya genelinde ciddi bir tehdit oluşturan bu virüsle ilgili olarak Türkiye'de ise henüz herhangi bir vakaya rastlanmadığı ve bu hastalığa dair bir tanı koyulmadığı bildirilmişti. Dünya genelinde maymun çiçeği virüsü ile ilgili gelişmeler sürerken, İstanbul'dan dikkat çeken bir haber geldi.

AFRİKA UYRUKLU KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI

İddiaya göre dün İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde Afrika uyruklu bir kişi maymun çiçeği virüsü belirtilerini taşıdığı için ambulansla karantina altına alındı. O anlar bir vatandaş tarafından kaydedildi. Sosyal medyada yayılan görüntüler büyük ses getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Karantina Monkeypox İstanbul Beyoğlu Afrika Afrika Sağlık Yaşam Dünya Sağlık Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Veysel Bırgun:

ülke yabancı uyruklu çöplüğüne döndü

Yanıtla7188
Vatan Daş:

Bu ülkenin düşmanları yüzünden sınırlarımız han kapısı gibi oldu. Siyasetçilerimiz ülkenin menfaati için değil kendi menfaatleri için çalışıyorlar. Başka türkiye yok.

07
Vatan Daş:

Yaa ben 2 gün önce çekmeköy üsküdar metrosunda buna benzer görünen vucudu kabarcıklarla dolu birini gördüm. tepeden tırnağa kabarcık ve kızarıklarla doluydu.

02
Mücahit Kılıç:

La olum bisey olmaz din kardeşiniz işte nolcak

Yanıtla4940
Mahfuz Demirtaş:

Yol geçen hanı geç bile geldi

Yanıtla374
sade vatandaş:

tamam hapı yuttunuz Türkiyenin değil avrupanın en kalabalık şehrinde metrolarda tramvaylarda otobüslerde milyonlarca insanın hareket halinde denetimsiz başıboş şekilde bunların ikametine veya dolaşmasına izin verirseniz bir gün size piyangodan bulaşıcı hastalık çıkma ihtimali çok yüksek

Yanıtla561
Ahmet AKGÜL:

YENİ SAHNE VİZYONA GİRMİŞ.

Yanıtla351
Cihan Demir:

Eyvah eyvah

Yanıtla022
Eronimo Cansın:

Su çiçeği maymunu ne arkadaş,

Yanıtla211
Emre Yeşilyurt:

monkey flower gibi bir şey kanka

00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title