Haberler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ERÜ acil servis binası ve polikliniklerini tamamladı

Güncelleme:
Abone Ol

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) acil servis binası ve poliklinikleri ile çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamladı. Yeni acil servis binası ve poliklinikler hastalara hızlı ve etkin sağlık hizmeti sunacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) acil servis binası ve poliklinikleri ile çevre düzenlemesi çalışmalarını tamamladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ve ERÜ iş birliğiyle hastalara hızlı ve etkin sağlık hizmeti sunacak olan yeni acil servis binası ve polikliniklerin bakım, onarım ve yenileme ile çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Ekipler tarafından ERÜ yeni acil binası çevresinde araç ve yaya erişiminin sağlanması için çevre düzenleme çalışmaları yürütülürken, engelli rampaları, yürüyüş yolları, otopark alanları ve yeşil alanlar gibi bölgelerde düzenleme çalışmaları yapıldı.

Sağlık çalışanları, Büyükşehir Belediyesinin üniversiteye yapmış olduğu hizmetler için Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Kaynak: AA / Sağlık

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Acil Servis Erciyes Sağlık Güncel Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title