Haberler

Kolombiya'da Liselilere Elektronik Sigara Zararları Anlatıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Kolombiya'da düzenlenen etkinlikte, lise öğrencilerine elektronik sigaranın insan sağlığına verdiği zararlar anlatıldı. Etkinlikte, öğrenciler için çeşitli aktiviteler yapıldı ve elektronik sigaradan uzak durmaları amaçlandı.

Kolombiya'da "Dünya Tütünsüz Günü" kapsamında, lise öğrencilerine elektronik sigaranın insan sağlığına verdiği zararlar anlatıldı.

Başkent Bogota'daki Dünya Macera Parkı'nda düzenlenen etkinliğe liseli 400 öğrencinin yanı sıra alanında uzman eğitmenler katıldı.

Kolombiya Kanserle Mücadele Ligi'nin (Liga Colombiana Contra el Cancer) ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik kapsamında, öğrenciler elektronik sigara ve nikotinin zararları konusunda bilgilendirildi.

Çok sayıda gazeteci ve STK temsilcisinin de katıldığı organizasyonda, özellikle son yıllarda çok sayıda kişinin elektronik sigara yüzünden hayatını kaybettiğine dikkat çekildi.

Etkinlikte, öğrenciler için çeşitli aktiviteler yapıldı.

Kolombiya Kanserle Mücadele Ligi temsilcisi, AA'ya yaptığı açıklamada, Kolombiya'da son zamanlarda trajik şekilde elektronik sigara kullanımının endişe verici rakamlara ulaştığı ve amaçlarının öğrencileri elektronik sigaradan uzak tutmak olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Sağlık

Kolombiya Sağlık Güncel Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title