Haberler

Mersin İl Sağlık Yöneticileri Anamur'da Toplandı

Güncelleme:
Abone Ol

Sağlık hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar, çözüm önerilerinin görüşüldüğü istişare toplantısı İl Sağlık Müdürü Sayın Yrd.Doç. Dr. Mustafa Kemal Başaralı başkanlığında Anamur'da yapıldı.

Toplantıda; Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aytekin KEMİK, Dr. Necmettin YAZICIOĞLU, Uzm.Dr. Tuba Duygu YILMAZ, Dr. Hasan TUZLA, Ahmet Ali GÜMÜŞ, İbrahim ŞAHİN, Mersin Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinden Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm.Dr. İbrahim ŞANLIALP, İlçe Sağlık Müdürleri, İlçe TSM Sorumlu Hekimleri, Anamur Devlet Hastanesi Yönetici Hekimi Uzm.Dr. Olgun KESKİN, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ali YILDIZ bulundu.

İl Sağlık Müdürü toplantının açılış konuşmasında ; sağlık hizmet sunumunda başarının anahtarı; iyi tanımlanmış ölçülebilir hedefler çizerek yol alırken iş sürecinde; kişi olarak, sağlık yöneticisi olarak beklentiden ziyade kendimden ne katıyorum ekseninde hareket etmenin önemine değindi.

Anamur ve Bozyazı İlçeleri sağlık hizmet verileri, her iki ilçenin il merkezine uzaklığı, karşılaşılan sorunlar görüşüldü.

İl genelinde, madde bağımlılığı ile mücadele de sağlık personeli ve sağlık kurumlarının yeri, hastanelerin eksiklikleri ve hastanelerin daha işlevsel konuma getirmek için yapılacaklar konularında interaktif görüşme yapıldı.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Anamur Mersin Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title