Haberler

Yürüyerek girdiği hastaneden tabutta çıktı! Genç kızdan geriye doktoruyla çektiği video kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Ordu'da geçirdiği mide tüpü ameliyatının ardından rahatsızlanan, 2 ameliyat daha olduktan sonra hayatını kaybeden 26 yaşındaki Neslihan Yılmaz'ın operasyon sonrası videosu ortaya çıktı. Ameliyatı yapan Opr. Dr. E.A.'nın kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda Neslihan ile sohbet ettiği, hastanın durumu hakkında bilgilendirmelerde bulunduğu görüldü.

Samsun'un Terme ilçesinde yaşayan Yılmaz ailesinin 3 çocuğundan, Ankara'da çağrı merkezinde çalışan Neslihan Yılmaz, fazla kilolarından kurtulmak amacıyla Ordu'nun Fatsa ilçesindeki bir özel hastanede ameliyat olmaya karar verdi. 27 Mayıs'ta yapılan tahlillerin ardından aynı gün operasyona alınan Yılmaz, 3 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edildi. Eve döndüğünde rahatsızlanan Yılmaz, yeniden hastaneye gitti.

Neslihan Yılmaz, 12 ve 17 Haziran 2024 tarihlerinde her biri yaklaşık 5 saat süren 2 operasyon daha geçirdi. Neslihan Yılmaz, 21 Haziran'da hayatını kaybetti. Kızlarını kaybeden Yılmaz ailesi, operasyonu gerçekleştiren genel cerrahi uzmanı ve diğer kusuru bulunan kişilerden 'Taksirle ölüme neden olma ve sair suçlar' gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. Doktor E.A. ise üzerine atılı suçlamaları reddetti.

Yürüyerek girdiği hastaneden tabutta çıktı! Genç kızdan geriye doktoruyla çektiği video kaldı

AMELİYAT SONRASI GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Neslihan Yılmaz'ın ameliyat sonrası görüntüleri ortaya çıktı. Opr. Dr. E.A.'nın kendi sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Yılmaz'ın, ameliyat sonrasındaki durumunu sorduğu ve hastanın tetkikleri hakkında bilgiler paylaştığı da görüldü. "Ankara'dan gelen Neslihan Hanım mutluluk ameliyatı 1'inci gününde iş başında" notuyla paylaşılan videoda Doktor E.A.'nın hastaya telkinde bulunduğu ve yiyip içebileceği gıdalar hakkında da bilgiler paylaştığı yer aldı. Yılmaz ailesi, Doktor E.A. tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılan videonun, Neslihan Yılmaz'ın vefatı sonrası kısa sürede dolaşımdan kaldırıldığını iddia etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Sosyal Medya Operasyon Ameliyat Sağlık Güncel Hukuk Medya Ordu Hukuk Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (13)

YalancıSavar:

Boğazınıza hakim olun. egzersiz yapın spor yapın.

Yanıtla24272
Hamit Birkan:

Suç-ceza şöyle dursun bi tarafta da/ zayıflamak için hormonal vb hastalık yoksa, TUT BOĞAZINI, BİRAZ HAREKET o kadar. Zayıflamak için ameliyat da nedir, tam rezalet.

Yanıtla13125
Anty-Partizan:

Allah Rahmet Eylesin

Yanıtla3116
Aras Yılmaz:

Videoda görüldüğü kadarıyla aşırı obez veya acil ameliyatlık bir durumu yok. Hem hayvan gibi yiyim hemde şişmeyim istiyorlar. Az ye bol hareket et şeker tüketme bol meyve sebze bu kadar basit. Bunları yapmak zor geliyor tabi.

Yanıtla1466
bekir yapici:

avrupada bizdeki gibi bu ameliyati parayi bastiran herkeze yapmiyorlar, önce pisikolojik olarak obaziteyi önleme tedavisi yapiliyor sayet asiri kilonun öldürme riski varsa belli bir kiloya kadar doktor kontrolunda düstükten sonra yapiyorlar ve cok riskli bir ameliyat oldugunu hastaya söylüyorlar kabul ederse mideyi kücültüyorlar, sonrasindada sürekli kontrol ediyorlar bir yakinim almanyada böyle bir amaliyattan önce 2 yil ön tedavi gördü.

Yanıtla353
Kemal Gundogdu:

şeker hastalığınız varsa bu tür ameliyatlara girmeyin.sonucun hüsran olma olasılığı çok fazla bunu doktorun hastasına söylemesi gerekir...

Yanıtla332
Aysegul Caliskan:

100 yil onceki Abd videolarini gordum hemen hemen hepsi fit zayif. Simdi Abd obezitede rekora kosuyor 3 kisiden 1 kilolu. Japonya gelismis olmasina ragmen obezite %5. Obezite genetik olabildigi gibi milletlerinde kendi tuketim aliskanliklariylada alakalidir.

Yanıtla030
Aysegul Caliskan:

Eskiden obezite cok azdi insanlar fitti mide ameliyatida yoktu simdi fast food seker ekmek bol yag asitli meyva sulari tuketiyorlar %50 hadi aile genetiginden olsa kilo problemleri %50de kendi ellimizdedir diye dusunuyorum ameliyata ihtiyac duyulmadan saglikli bir sekilde kilo verin mide ameliyati nadirde olsa ölüme goturuyor.

Yanıtla123
Mert Kalyoncu:

Üyeli bu kız.

Yanıtla116
ekrem celebi :

nıye zorkı spor yaparak kılo vermek ben bazen cıkarım 110 kıloya tekrar sporu hızlandırırım duserım 85 lere ben sevıyorum boyle olmayı..ılk basta zor gelebılır spor yapmak kasların.eklemlerın agrıması.halsizık ama 15 gun sonra kaslar.eklemler acılır motıvasyonun artar.

Yanıtla19
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title