Haberler

Taylan Kümeli, Wyndham İstanbul Kalamış Marina'da

Güncelleme:
Abone Ol

Taylan Kümeli, 18 Şubat itibariyle her Pazartesi 11:00 - 18:00 saatleri arasında Shape Club & Blue Harmony Spa'da olacak.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina modern mimarisi ve kusursuz hizmet anlayışı ile konuklarına yaşattığı benzersiz tatil deneyimini, müzik, ışıklandırma, koku gibi öğelerle birleştirerek alışılmışın dışında bir dinlenme ortamı sunan Blue Harmony ile taçlandırıyor.

Shape Club & Blue Harmony Spa'da her Pazartesi 11:00 – 18:00 saatleri arasında misafirlere eşlik edecek olan Beslenme ve Diyet Uzmanı Taylan Kümeli, sağlıklı yaşamın koşulları olan spor ve beslenmeye ilişkin bilgi birikimlerini ve tecrübelerini aktaracak. Bunun yanı sıra farklı diyet önerileri ile misafirleri aydınlatacak olan Kümeli, Wyndham İstanbul Kalamış Marina'yı tercih edenlere kendilerini daha da özel hissedecekleri bir ortam hazırlıyor. Taylan Kümeli kişiye özel olarak hazırladığı programlarla vücutta daha sağlıklı bir hayata adım atmanın sırlarını paylaşacak. Beslenme alışkanlıklarını yaşam boyu uygulanabilecek sağlıklı beslenme ilkeleri yönünde değiştirmeyi amaç edinen Taylan Kümeli, tek tek yaptığı incelemeler sonucunda sizler için sizlere özel beslenme listeleri hazırlayacak. Kümeli, hazırladığı bu listelerle kilo vermek isteyenlere de yardımcı olacak.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina, 3500 m2'lik spa ve fitness merkezinde, 7 terapi odası, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor. Her biri farklı özelliklere sahip masaj odalarının yanı sıra jakuzili - özel hamamlı VIP masaj odaları, kozmetik bakım ünitesi, buhar & sauna odaları , macera duşu , kendi için özel alanı olan türk hamamları yer alıyor. Blue Harmony Spa'da Wyndham İstanbul Kalamış Marina'ya Home Made firması tarafından özel üretilen masaj yağlarına ilave olarak dünyanın önde gelen yüz bakım kozmetikleri de kullanılıyor. Carita Paris, Elemis, Sparitüel ve Teamae gibi kozmetik ürünler spa keyfinin tamamlayıcısı olarak misafirlerini gerçek dünyadan uzaklaştırıyor. Sağlıklı ve zinde yaşamın tamamlayıcısı Shape Club'ta Precor Marka Cardio & Gym. sporu yaşamın bir parçası olarak görenler için ideal. Cardio& GYM aletlerinin tümünde 24 adet TV kanalı ve internet bağlantısı gündemin içinde olmaya devam edeceksiniz.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Taylan Kümeli İstanbul Kalamış Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title