Haberler

17 Yaşındaki Aday Hakem, Maç Sırasında Kalp Krizi Geçirip Öldü

Güncelleme:
Abone Ol

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde, aday hakem 17 yaşındaki Halil Berke Aygün, amatör küme karşılaşmasının 32'nci dakikasında yere yığılarak hayatını kaybetti.

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde, aday hakem 17 yaşındaki Halil Berke Aygün, yardımcı hakem olarak görev yaptığı amatör küme karşılaşmasının 32'nci dakikasında aniden fenalaşarak yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği bildirilen Aygün, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Balıkesir İkinci Amatör Küme Marmara- Gönen Grubu'nda bugün sentetik çim sahada Gündoğan Çeltikspor, Bostancıspor karşılaşmasına aday hakem olduğu bildirilen Halil Berke Aygün, Hakem Cüneyt Yılmaz'ın yardımcısı olarak çıktı. Karşılaşmanın 32'nci dakikasında Halil Berke Aygün aniden fenalaşarak yere yığıldı. Sahada sağlık ekibi bulunmaması nedeniyle 112 Acil Servis'ten ambulans istendi. Ambulansla gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından sahadan 500 metre uzaklıkta bulunan Gönen Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Halil Berke Aygün, yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

MAÇ İPTAL EDİLDİ

Aygün'ün hastaneye kaldırılmasının ardından, bir sonraki maçın yardımcı hakeminin sahaya alınmasıyla maç devam etti ve Gündoğan Çeltikspor, Bostancıspor'u 2-1 yendi. Ardından Üzümlüspor- Göbelspor karşılaşması için futbolcular ve hakem ekibi sahadaki yerlerini aldı. Maç başlamak üzereyken, Aygün'ün yaşamını yitirdiği haberi alındı. Büyük üzüntü yaşanırken, hakem Aykut Kuvvetli tarafından bu maç iptal edildi.

Balıkesir Muharrem Hasbi Anadolu Lisesi sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen aday hakem Halil Berke Aygün'in sahada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesi, sporcu ve taraftarları üzüntüye boğdu. Aygün'ün cenazesinin Balıkesir'de toprağa verileceği bildirildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Balıkesir Gündoğan Marmara Gönen Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (69)

ATATÜRKCÜ:

bu genc kardesimizi, imani varsa camide gören varsa, Allah rahmet eylesin.

Yanıtla2210
Uff:

Sanane camiden imanindan. Allah rahmet eylesin de cek git. Herkes sorgu melegi kesildi arkadas.

516
sefer:

birde atatürkün arkasına sığınma sen anca yobaz dangalak olursun

27
orada bir genc ölüyor:

ates düstügü yeri yakiyor onu Allah bilir eceba sen ben o bu imanli ölebilecekmiyiz garantisi varmida sen sorguluyorsun

05
egemen:

aklıma gelmiyor deyil belkide trabzon düşmanı olacaktı ölüme sevinilmez ama benimde aklıma şimdi böyle geliyor . toroğlular ahmet çakarlar cem papılalar cüneytler. daha kimler trabzonun hakkını yemedilerki kasıtlı olarak olmasa gam yemiyeceğim alayı kasıtlı kararlar bize verdiler onun için ölmeleri umurumda deyil belkide trabzon düşmanı olacaktı . nedersin

Yanıtla270
Serkan T.:

Senin İnsanlıkla Pek Alakan Yok. Ne Dersin?

113
aaa:

malsın derim kısaca

18
XRAY:

Yuh be ne kafalar var ya rabbim sırf hakemin hak yediğini düşündüğü için gencecik bir çocuğun ölümüne üzülmüyor.o kafayla bu yaşa iyi gelmişsin sen

09
Vatansever:

Orada gencecik bir insan hayatını kaybetmiş. Sen neyin derdindesin. Bu fikirde olarak herkesi Trabzonspor düşmanı yapıyorsun. Trabzon insanı merhametli olur. Vijdan yoksunu malll. . .

16
Laz olun Kaz değil:

Karadeniz insanı bu aralar çay yerine başka şey içiyor sanırımGenç kardeşime Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun inşallah

01
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title