Haberler

Yarım asır sonra bir ilk! Milli yıldızlar turnuva tarihine geçti

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Futbol Takımımızın teknik direktör Vincenzo Montella, 19 yaşındaki genç futbolcularımız Arda Güler ve Kenan Yıldız'ı Avusturya karşılaşmasında ilk 11'de sahaya sürdü. Böylelikle Türkiye, büyük turnuvalardaki bir eleme maçında Macaristan'dan (EURO 1964 vs Danimarka) sonra 20 yaş altı iki futbolcuya birden ilk 11'de yer veren ilk ülke oldu.

A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turundaki Avusturya maçına ilk 11'de başlayan genç futbolcularımız Arda Güler ve Kenan Yıldız tarihe geçti.

1964'TEN SONRA BİR İLK

Millilerde teknik direktör Vincenzo Montella, 19 yaşındaki iki futbolcuya da Avusturya maçında ilk 11'de şans verdi. Ay-yıldızlılar böylelikle, büyük turnuvalardaki (Avrupa Şampiyonası & Dünya Kupası) bir eleme maçında Macaristan'dan (EURO 1964 vs Danimarka) bu yana 20 yaş altı iki oyuncuya ilk 11'de yer veren ilk ülke oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella Kenan Yıldız Kenan Yıldız Arda Güler Arda Güler Macaristan Danimarka Avusturya Avusturya Türkiye Türkiye Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Nuri Aga:

Öyle de gençleri oynatacağız diye elenmek de var. Kenan oyunda hiç yok. Keremle değiştirilmeli hemen.

Yanıtla1196
Bandorma:

Kerem son 10 dk yeter fazlasi takimi bozuyor…

2248
senar:

Tebrikler Türkiyem, ama şu barış alper, Kenan ve ardaya nasıl bu kadar tahammül ediyor anlamadım. Son 20-25 dk lık oyuncu bunlar, forvetsiz oynuyoruz

2313
Bold Pilot:

Haklisin

527
Nuri Aga:

Bandorma çocuk girdi top bizde kaldı başka ayağında top tutacak adam yok

423
Bandorma:

Nuri aga zaten sonradan girenler topu tutsun ve kossun diye oyuna aliniyor :) Orta sahayi guclendirmek icin yapilan dogru hamlelerdi…

319
Turbo Levent:

FATİH GÜLER YİNE 70 DE OYUNDAN ALINDI YAA

63
Hasan Kastamonulu:

İki duran toptan golü bulduk. Onun dışımda sahamıza hapis bir futbol oynadık. Avusturya bize futbol dersi verdi sonuca gidemedi. Hele ki son saniyelerde Mert'in müthiş kurtarışı turu getirdi.

Yanıtla33
Selim Güler:

Senar kusura bakma sen futboldan anlamiyorsun sen en iyisi hic yazma lütfen .O saydigin 3 futbolcuda süper oynuyor.Kimi oynatancak daha?

Yanıtla11
Didar Myradow:

abaştan Merihin yedekte oturtulmasına karşıyım.Bu Atalanta teknik direktörü çok kaliteli Merihi oynatmışsa milli takım ilk 11 hak ediyordur.Şu tecrubelilerden lazım öne Cenk Tosun olabilir.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title