Haberler

2. Kemer Otomobil Buluşması

Abone Ol

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Parkurdan detay- Otomobillerden detay- Motosikletlerden detay-Araba yazısından detay- Şovdan detay-Özel yapım go kart aracıyla yapılan gösteri- Seyircilerden detay- Kemer Motor Sporları Kulübü Başkanı Serdar Honamlı'nın açıklamaları-Modifiye edilmiş araç içinden detaylar ANTALYA - Kemer Motor Sporları Kulübü tarafından Kemer Ralli alanında organize edilen ve Kemer Belediyesince desteklenen "2. Kemer Otomobil Buluşması"nda modifiye edilmiş çok sayıda otomobil, ATV ve motosiklet yer aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Parkurdan detay- Otomobillerden detay- Motosikletlerden detay-Araba yazısından detay- Şovdan detay-Özel yapım go kart aracıyla yapılan gösteri- Seyircilerden detay- Kemer Motor Sporları Kulübü Başkanı Serdar Honamlı'nın açıklamaları-Modifiye edilmiş araç içinden detaylar ANTALYA - Kemer Motor Sporları Kulübü tarafından Kemer Ralli alanında organize edilen ve Kemer Belediyesince desteklenen "2. Kemer Otomobil Buluşması"nda modifiye edilmiş çok sayıda otomobil, ATV ve motosiklet yer aldı. Etkinlikte yer alan modifiyeli klasik otomobiller, vatandaşlar ve turistlerden büyük ilgi gördü. Etkinlikte ilk olarak araçlar arasında desibel yarışması gerçekleştirildi. Organizasyonda, Türkiye Enduro Motosiklet şampiyonu Burak Özdemir, Türkiye Motokros Atv'de Türkiye Şampiyonu Mehmet Saygın, otomobil yarışçısı Mustafa Çakar gösteri yaptı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Spor Atv Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title