Haberler

    2015 Türkiye İçin Drift Yılı Olacak!

    Abone Ol

    Avrupa’da yarışmış ilk Türk drift pilotu olan Doğuş Can Dursun 2015 yılında Avrupa şampiyonasında lastik yakmaya hazırlanıyor!

    2009 yılı sonlarında drift eğitimini tamamladıktan hemen sonra eğitmenlerin daveti üzerine 2010 yılında Almanya-Nurburgring de yapılan International Drift Series Pro Search yarışında profesyonel lisans almaya hak kazanan Doğuşcan .O yılda 60 yarışçı arasında hafızalara kazınan performansı ile göz doldurmuştu. Uluslarası otomobil dergisi ‘’ worksmark.eu ‘’ ya röportaj veren Doğuşcan 2011 Yılında arkadaşı Ali Atacık ile birlikte Yunanistanda yapılan King Of Europe Final ayağında yarışmış ve top 16 ya girerek yarışı noktalamıştı.

    2015 yılının ilk ayağı olan Budapeşte yarışlarına özel davet alan Doğuşcan ilk olarak burada yarışacak. Ardından King of Europe şampiyonasında lastik yakacak. Dahasında ise 6 yarış geçirecek olan Türk pilotomuz TeamArt Carbon garajda çalışmalarını sürdürüyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    doğuş can Türkiye Almanya Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title