Haberler

3 hilal dövmesini gösterdi! Mesut Özil'den Almanları deli edecek pozlar

Güncelleme:
Abone Ol

Merih Demiral'ın Avusturya maçında yaptığı ve tüm dünyanın konuştuğu bozkurt sevinci sonrası Mesut Özil'in 3 hilal dövmesini gösterdiği paylaşım, Alman medyasının tepkisini çekti. Alman medyası, Özil'in 3 hilal dövmesini gösterdiği fotoğraf hakkında sert yorumlarda bulundu.

Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselen A Milli Takımımızın yıldızı Merih Demiral'ın gol sevinci sonrası UEFA'nın başlattığı soruşturmaya Mesut Özil de paylaşımıyla tepki gösterdi.

3 HİLAL DÖVMESİYLE POZ VERDİ

Merih Demiral'ın Bozkurt'lu sevinci sonrası Mesut Özil'in de 3 hilal dövmesini gösterdiği paylaşımı alman medyasının tepkisini çekti.

"ALMANLARI KIŞKIRTTI"

Alman medyası Mesut Özil'in spor salonundan paylaştığı fotoğraf hakkında çok sert yorumlarda bulundu. Sol göğsündeki 3 hilal ve kurt dövmesi gösteren Mesut Özil'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni topladı.

Alman medyası fotoğrafla ilgili olarak, "Açıkça görülüyor, sol göğsünde aşırı sağcı grup "Gri Kurtlar"ın sembolünü gösteren bir dövme var, üç hilal ve uluyan bir kurt" yorumlarını yaptı.

İşte Özil'in o pozları:

3 hilal dövmesini gösterdi! Mesut Özil'den Almanları deli edecek pozlar

3 hilal dövmesini gösterdi! Mesut Özil'den Almanları deli edecek pozlar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merih Demiral Mesut Özil Avusturya Türkiye Almanya Bozkurt Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

9 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 9 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! İlker Kaleli İspanyolca biliyor mu? SHP'nin açılımı nedir? SHP ne demek, açılımı ne? Sokak hayvanları düzenlemesinde neler var? İşte taslakta yer alan maddeler Sokak hayvanları düzenlemesi ne oldu? SON DURUM! Sokak hayvanları düzenlemesi Meclis'ten geçti mi? Immobile Beşiktaş'a transfer oldu mu, transfer bitti mi? MasterChef su böreği tarifi! En güzel su böreği tarifi! Su böreği tarifi nasıl yapılır? Su böreği için malzemeler! Hurşit Güneş kimdir? Hurşit Güneş hayatı ve biyografisi! Hurşit Güneş kaç yaşında, nereli? Paris Olimpiyatları ne zaman bitiyor?
1000

Yorumlar (27)

Veysel ÇEÇEN:

madem o kadar milli takımı değer veriyordu Almanları seçeceğine Türkiye'yi secseydi

Yanıtla142559
Tarik Canpolat:

Veysel kardeşim doğrusun ama biz burda yaşıyoruz yani Almanya’da ekmek paramızı burda kazanıyoruz çoğumuz doğuma büyüme artık buralı olduk ama bu bizim Türklüğümüz den hiç bişey kayıp ettirmez ettiremezde şimdiye kadar olmadığı gibi Mesut da burda yaşadığı için alman milli takımı seçmiş ve bizi çok güzelde temsil etmiş bundan emin olabilirsin sana Mesut ve İlkayın cumhurbaşkanımızla yaptığı resmi hatırlatırım ama bizi her seferinde Türkiye’mizde yabancı görenler ve bize turist damgası vuranlar esas ben bu insanları anlamıyorum saygılarımla

69205
Raşid POLAT:

O dönem Fatih Terimle alakalı bisey sanirsam.

2350
Savaş Tural:

Çok doğru veysel çeçen.olaya nerden bakarsan bak komedi

78
Asım Dursub:

Tarık Almanya'yı seçen insan Türk değildir Türk vatandaşı olmayan da Türk değildir nokta

11
YalancıSavar:

Demek ki Türklük üç hilal Osmanlı Avrupada korku salıyor... Demek ki daha fazla tarihi dizi film yamalıyız milletimizi gençlerimizi uyandırmalıyız.

Yanıtla103284
Ahmet:

Dizi filmlerle ancak kendimizi kandırırız. Türkiye şu an bir Osmanlı değil. Onlar zamanın süper gücüydü. Şimdi öyle mi? Ekonomisi çökmüş, ordusu zayıflamış, 3. Dünya ülkeleri safında yer alan bir Türkiye var. Yandaş medyada pompalanan süper gücüz safsatasına inanmayın. Özel sektör birer birer çöküyor. Sanayi bitiyor, bilim uretilemiyor, nitelikli insanlar kaçıyor, ülkemiz yol geçen hanına dönüp radikal İslamcılarla doluyor. Dış siyasette itibar kayboluyor, ülke kaynakları heba ediliyor...

73
Buğra Er:

Madem öyle neden alman milli takımında oynadı

Yanıtla102224
bekir yapici:

ayni zamanda alman vatandasi oldugu icin ve fatih terimin davranis seklinden hoslanmadigi icin olabilirmi?

20
Asım Dursub:

Bekir Fatih Terim'in yaklaşımı en doğrusuydu millî takımı pazarlık yapan adamın millî takımda işi yok ayrıca Alman milli takımını seçmesinin fatih terim mi alakası yok babasının etkisi var

00
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title