Haberler

4 Milli Atletlete Doping Cezası

Güncelleme:
Abone Ol

Atletizm Federasyonu Disiplin Kurulu, doping kullanan milli atletler Ümmü Kiraz, Baha Doğan, Semiha Mutlu Özdemir ve Melis Redif'in spordan men edildiğini açıkladı.

Atletizm Federasyonu Disiplin Kurulu, biyolojik pasaportlarında yasaklı maddeye rastlanan milli atletler Ümmü Kiraz, Baha Doğan, Semiha Mutlu Özdemir ve Melis Redif'in spordan men edildiğini açıkladı.

CEZALAR AÇIKLANDI

Atletizm Disiplin Kurulu, 3 gün önce yapılan toplantının kararını açıkladı. Biyolojik pasaportlarında yasaklı maddeye rastlanan Ümmü Kiraz, Baha Doğan, Semiha Mutlu Özdemir 2.5 yıl, Melis Redif ise 3 yıl spordan uzaklaştırıldı.

Toplantıda görüşülen bir diğer dosya ise milli atlet Elvan Abeylegesse'ye aitti. Milli sporcunun savunması tamamlanmadığı için bununla ilgili alınacak karar ise 10 Kasım'a ertelendi.

Atletizm Disiplin Kurulu Avukat Alparslan Şimşek, Avukat Sefa Atlı, Avukat Fatih Turlek, Avukat Fatoş Serin ve Avukat Nihat Alp'ten oluşuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mutlu Özdemir Ümmü Kiraz Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Burhan:

Bir sporcu dopingi kendi başına alamaz

Yanıtla04
hep doğru söyledim:

Türkiş rezalet. . her şey bozuk. . nereye el atsan bitik. . bakan yolsuzluk yapar, bilal 16 gemi alır, fener şike yapar, ihale yolsuzluğu. . akp nin yolsuzlukları, kaçaksray. . . daha neler neler. yolsuzluğun üstüne gidilmez.

Yanıtla21
netcan:

Türkiyede bir işimizde şaibesiz olsun arkadaş. Büyük bir ahlaki devrim gerekli

Yanıtla02
TIRIŞKA İŞLER BUNLAR:

KPS İLE KOŞUCU ALINSIN DOPİNGİN ÖNÜNE GEÇİLİR.

Yanıtla01
Burhan:

Londra olimpiyatlarındaki rezillikleri bu millet unutup oyları yine aynı partiye verebiliyor

Yanıtla01
emekli:

geri zekalılar buna hiç gerek duymadan inanmakla yada hocanın tavsiyesi cesaretlendirmesi işe yarıyabilir üst derece olmayabilir kendi ülkenin rekorunu egale edebilirsin ama ülkeni küçük düşürmeye rezil etmeye hakkın yok şerefinle yaşarsın tertemiz

Yanıtla00
ANTifaşist:

bu nasıl iş ödülü alan dopingli cıkıyor arkadaş, burdan ödul alanlara seslenıyorum borc alır gıbı alın ödülünüzü:)

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title