Haberler

4 yıllık sözleşme imzalandı! Fenerbahçe, yeni Arda'sını buldu

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe, TFF 3. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da forma giyen 17 yaşındaki kanat oyuncusu Arda İbrahim Akgün'ü transfer etti. Sarı-lacivertliler, Arda İbrahim ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği altyapısında keşfederek vitrine çıkardığı milli yıldız Arda Güler'i geçen yıl dünya devi Real Madrid'e satan Fenerbahçe, yeni Arda'sını Balıkesir'de buldu. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, TFF 3. Lig'de mücadele eden Balıkesirspor'dan Arda İbrahim Akgün'ü renklerine bağladı.

4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Transferle ilgili Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Balıkesirspor'dan kadrosuna kattığı genç oyuncu Arda İbrahim Akgün ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Arda İbrahim Akgün'e çubuklu formamızla nice başarılar ve şampiyonluklarla dolu yıllar dileriz." denildi.

4 yıllık sözleşme imzalandı! Fenerbahçe, yeni Arda'sını bulduArda İbrahim Akgün

ARDA İBRAHİM AKGÜN KİMDİR?

Futbola 9 yaşında Susurluk 5 Eylülspor'da başlayan 2007 doğumlu Arda İbrahim Akgün, 2019 yılında Balıkesirspor'a transfer olduktan sonra U15 Milli Takım'a seçildi. Balıkesirspor'da Ekim 2022'de profesyonel olan genç yıldız adayı, kırmızı-beyazlılarla 2022-2023 sezonunda TFF 2. Lig'de 4'ün ilk 11'de 7 maça çıktı ve 1 gol attı. Geçen sezon ise 3. Lig'de 17'si ilk 11'de olmak üzere 24 maça çıkan Arda, 2 kez gol sevinci yaşadı. 17 yaşındaki genç futbolcu,, U15, U16 ve U17 Milli Takım'da toplam 6 maçta oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Balıkesirspor Balıkesirspor İbrahim Akgün Arda Güler Fenerbahçe Fenerbahçe Balıkesir Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Solo Türk:

hayırlı olsun

Yanıtla217
Murat çıracı:

Daha ne iyi genç futbolcular var ama bir fenerli olarak bu gençlere acıyorum. Bir tane adam gibi antrönör bu gençlere şans vermiyor.

Yanıtla35
Abdullah null:

hadi bakalım

Yanıtla12
Adem Doğrusöz:

Oynatın o zaman ??????

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title