Haberler

50 Bin Euro

Abone Ol

Denizlispor Maçında Oyundan Atılan Çek Savunmacıya, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Raporu Doğrultusunda Rekor Ceza Verilecek. Sorumsuzluk Örneği Gösteren Oyunculara da Ağır Yaptırımlar Uygulanacak.

Denizlispor maçında oyundan atılan Çek savunmacıya, teknik direktör Mustafa Denizli’nin raporu doğrultusunda rekor ceza verilecek. Sorumsuzluk örneği gösteren oyunculara da ağır yaptırımlar uygulanacak.

SEZONUN ikinci yarısına Denizlispor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş’ta, kırmızı kart gören Zapotocny’e ağır ceza kapıda. Siyah beyazlıların teknik direktörü Mustafa Denizli’nin raporu doğrultusunda, Çek oyuncuya 50 bin Euro’luk bir fatura kesilecek. Bu ceza yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında oylamaya sunulacak. Bundan sonra da bu tarz büyük sorumsuzluk örneği göstererek maçlarda takımı yalnız bırakan hakemlerle diyaloğa girerek oyundan atılan oyunculara da ağır yaptırımlar uygulanacak.

Soyunma odasında fırça

Denizli ise maç sonrası Zapotocny’ye sert çıktı. Sergilenen performanstan memnun olduğunu dile getiren tecrübeli hocanın, "Bir kişi keyfimi kaçırdı" diyerek Çek oyuncuya şunları söylediği öğrenildi: "Böyle basit kart hiç gördün mü? Bundan sonra kimsenin gözünün yaşına bakmam. Gereksiz kart göreni affetmem."

Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan elde edilen başarılara nasıl prim veriliyorsa, disiplinsiz davranışlarda bulunan oyunculara da cezanın normal olduğunu söyledi. Erdoğan, "Zapotocny’nin savunmasını alacağız.

Küfürü önleyemiyoruz

Kendisi profesyonel bir oyuncu ve hakemin saha içindeki gücünü bilmeli. Bu kadar kolay kırmızı kart görülmez. Bundan böyle daha ağır yaptırımlar uygulayacağız. Cezaları ağırlaştıracağız. Şu da bir gerçek ki Selçuk Dereli, maçın başından itibaren verdiği hatalı kararlarla oyuncuları ve taraftarlarımızı çileden çıkardı. Her şeye rağmen taraftarlarımızın da dikkatli olması lazım. Her türlü tedbire rağmen tribündeki küfürü önleyemiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title