Haberler

53 yaşındaki Japon futbolcu Miura kulübüyle sözleşmesini uzattı

Güncelleme:
Abone Ol

Japonya 1. Futbol Ligi ekibi Yokohama, kariyerinin 36. profesyonel sezonunu geçiren 53 yaşındaki Tsubasa lakaplı Kazuyoshi Miura'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Japonya 1. Futbol Ligi (J League) ekibi Yokohama, 53 yaşındaki futbolcusu Kazuyoshi Miura'nın sözleşmesini bir sezon daha uzattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Japon forvet Miura'nın sözleşmesinin 27 Şubat'ta başlayacak 2021 sezonu için yenilendiği belirtildi.

"DAHA FAZLA MAÇ OYNAYACAĞIM"

Futbol dünyasının en uzun kariyere sahip isimlerinden Miura, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle zor bir yıl geçirdiklerini kaydederek, "Bu sezon daha fazla maç oynayacağım ve takımın galibiyetlerine katkı sağlayacağım." ifadelerini kullandı.

Kariyerinde ülkesi dışında Brezilya'nın Santos, İtalya'nın Genoa, Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb ve Avustralya'nın Sydney takımlarında da görev yapan "Kral Kazu" ve "Tsubasa" lakaplı futbolcu, geçen sezon Yokohama'da 6 maçta forma giydi.

36 YILDIR PROFESYONEL

Miura, 1990-2000 yıllarında formasını giydiği Japonya Milli Takımı'yla 89 kez sahaya çıkıp 55 gol attı.

Aktif futbolculuk kariyerinin 36. sezonuna hazırlanan Japon oyuncu, yeni sezonun başlamasından bir gün önce 26 Şubat'ta 54 yaşına girecek.

Kaynak: AA / Spor

Japonya Futbol Japon Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

fbcan:

seneye fb de.

Yanıtla711
bjk:

bizim 3 buyukler gormesin sakin 10 milyon dolara alirlar ligde gol krali olmus

Yanıtla012
wowwwo:

bizde 35 dedimi olay bitiyor dede gibi gezmeye başlıyorlar helal olsu tosösmdhjdfh abiye :)

Yanıtla29
Ercan KIYAĞAN:

Hadi oradan be buda işin suyunu çıkartmış ayıp diye bir şey var tamamen şarlatanllık onu hala oynatanda işgüzar bırak git kardeşim yerine hiçmi genç futbolcu yok ayıp ayıp

Yanıtla21
cimbomlu:

Bizim ligte rahat oynar feneve de 5 ceker.

Yanıtla01
tsubasa gol gol gol!:

ben bu tsubasa lakaplı oyuncunun videolarını izlemiştim muhteşem bir tekniği var pası top kontrolü şutları muhtıs bır oyuncu boy ve fızık daha ıyı olsa yaşı bıraz genç olsa cr7 gibi bişeye donerdi bu oyuncu ptt 1. ligde dokturur rakıplerı dagıtır ama super lıgde o sert futbolda ne yapabılır bılemıyorum yakın markajdan cıkamayabılır belkı.

00
çin işi japon işi.:

53 yaşına kadar bizimkiler kilodan kalp krızınden gıdebılırken torununun torununu gorurken, bu adam disiplin ve çalışma abidesi gibi.

Yanıtla00
golüz forvet:

adam 4 yıldır gol atmamış kadroda yok yalandan sozleşme yeniliyor :D

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title