Haberler

6 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mert Hakan Yandaş'tan olay paylaşım

Güncelleme:
Abone Ol

Trendyol Süper Lig'de geçen sezonun 37. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olaylara ilişkin soruşturma sonucunda 6 yıl 9 aya kadar hapsi istenen 5 şüpheliden 1'i olan Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Mert Hakan, Fenerbahçe forması giydiği ve armaya baktığı bir fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım sarı-lacivertli taraftarlar tarafından da yoğun ilgi gördü.

Trendyol Süper Lig'de geçen sezonun 37. haftasında oynanan Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olaylara ilişkin soruşturma sonucunda 6 yıl 9 aya kadar hapsi istenen sarı-lacivertli futbolcu Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

HAPİS İSTEMİ SONRASI PAYLAŞIM

Sarı lacivertlilerin kaptanı, bu karar sonrası sosyal medya hesabından Fenerbahçe forması giydiği ve armaya baktığı bir fotoğrafını paylaştı. Tecrübeli futbolcunun bu paylaşımı birçok Fenerbahçe taraftarı tarafından da paylaşıldı.

İşte o paylaşım;

6 yıl 9 aya kadar hapsi istenen Mert Hakan Yandaş'tan olay paylaşım

NE OLMUŞTU?

Trendyol Süper Lig'de geçen sezonun 37. haftasındaki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan olaylara ilişkin soruşturmayı tamamlayan savcılık, Jayden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş'ın da aralarında bulunduğu 5 şüpheli hakkında 6'şar yıl 9'ar aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede stadyum müdürü Ali Çelikkıran "müşteki", futbolcular Jayden Oosterwolde ve Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe Kulübü eski doktoru Ertuğrul Karanlık, Fenerbahçe yöneticisi Hulusi Belgü, teknik direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal "şüpheli" sıfatıyla yer aldı.

İstanbul 3. Asliye Ceza Mahkemesine gönderilen iddianamede 5 şüphelinin, "vücutta kemik kırılmasına veya çıkığına neden olacak şekilde kasten yaralama" ve "spor alanlarında taşkınlık yapılması ve tesislere zarar verilmesi" suçlarından 2'şer yıl 3'er aydan, 6'şar yıl 9'ar aya kadar hapisleri istendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Mert Hakan Yandaş Mert Hakan Yandaş Sosyal Medya Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Medya Hukuk Spor Futbol Hukuk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Naci Büyükkal:

Atın bunu da içeriye.

Yanıtla131340
Mehmet Kilinc:

Hapis verseler ne olacağını biliyormusun? Hapis verseler türk futbolu kaosa döner yani Türkiyede futbol biter.

14236
Halil Durmaz:

Bu zirtoyu gündeme getirmeyin kim bu ya

Yanıtla91238
Yasar Unal:

Habere bak! Nesi olay bu paylaşımın? Gayet te güzel olmuş.

Yanıtla129116
Harun Cona:

Zaten cirkeflikten baska bi ise yaramiyor

Yanıtla39164
Buğra Er:

Icerde diye guzel haberler bekliyoruz

Yanıtla64132
şahabettin Ayyıldız:

Çok mu incitmiş

7038
Ahmet Çakır:

bu karakterrsizi ne diye gündeme getirip duruyorsunuz.kim ki bu ya

Yanıtla44148
Emre Gök:

DİKKAT DİKKAT TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞLARINA İLANEN DUYRULUR 2 YIL HAPİS CEZASI ALIR 5 YIL ERTELEMEYE TABİ TUTULUR 1 GÜN YATMADAN ÇIKAR OLDUDA BİTTİ MAŞŞALLAH ADALET NEREDE BULAN HABER ETSİN

Yanıtla32101
Oguz Cetin:

tam içerilik karekter

Yanıtla2988
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title