Haberler

7 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk, Binlerce Kırşehirliyi Sokağa Döktü

Güncelleme:
Abone Ol

2010 yılında 3. Ligden Amatör Lige düşen Kırşehirspor, BAL 6. Grubu lider tamamlayarak şampiyon oldu, üst lig için play-off oynamaya hak kazandı.

Kırşehir'de 2010 yılında 3. Ligden Amatör Lige düşen Kırşehirspor, Kırşehir Belediyespor adıyla BAL 6. Grup'ta gurubunu lider tamamlayarak şampiyon olup üst lig için play-off oynamaya hak kazandı.

Ahi Stadı'nda oynanan Devrekspor maçı sonrası maçı izleyen 10 bin kişi stada inerek futbolcularla birlikte galibiyet sevincini kutladı.

STATTA YER BİLE KALMADI

Jandarma ve Emniyetten 200 kişinin görev aldığı maçta Kırşehir Belediyespor rakibi Devrek Belediyespora karşı üstün oynadı. Kırşehir Belediyespor'un gollerini Çağdaş Topal ve Ayvaz Koçak attı. Maçı bazı taraftarlar statta yer kalmayınca Kalehöyük üzerinden izledi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, stat içerisine Kırşehir Belediyespor'un bayrağı ile inerek taraftarlarla alınan şampiyonluğun coşkusunu yaşadı. Ahi Stadı'nda oynanan maçı Kayseri Bölgesinden Nuri Karahançer yönetti.

Amatör Lig 5. gurup galibi ile 15 gün içerisinde play-off oynayacak Kırşehir Belediyespor'un muhtemel rakibi ise Nevşehirspor olacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kırşehirspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Ace:

Amatör lig maçının ne gibi bir değeri var anlamadım ?! Süper lig şampiyonu olmuş gibi seviniyorlar.

Yanıtla112
WAN65:

ALLAH BİR DAHA NASİP ETMESİN

Yanıtla64
Cemeleli:

Çok şükür tebrikler Kırşehirspor

Yanıtla28
SSK EMEKLİSİ:

MİLLETİN VERDİĞİ VERGİLERLE , HER YERE YAPIYORLAR Bİ SÜRÜ BETON YIĞINLARI . BİR TANE DE ORAYA YAPARLAR 20-30-40 BİN KİŞİLİK ZTAD ADI ALTINDA . . . BİR YER MERAK ETMEYİN

Yanıtla62
KARA:

HELAL SANA ŞİRİN KIRŞEHİR ANA VATANIMSIN BABA YURDUMSUNOZANLAR DİYARI ŞİRİN KIRŞEHİRNEŞET BABA. . . .

Yanıtla17
KÜRTOĞLU:

MEMLEKETİM BENİM. . . . UĞRUNDA BU CAN FEDA SANA. . .

Yanıtla34
Dadaş:

Tebrik ederim, başarınızın devamını dilerim.

Yanıtla15
Ramazan KOZANHAN:

Tebrikler Kırşehir.

Yanıtla15
Adınızı Yazın:

kırsehırde vapur turu yapılsın buyuklerımızden rıca edıyorum. . dede benı duy

Yanıtla03
mehmet:

şampiyon kırşehir belediye spor

Yanıtla03
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title