Haberler

9. Uluslararası Runtalya Maratonu

Abone Ol

Antalya’da bu yıl 36 ülkeden 4 bin 985 sporcunun katıldığı 9. Uluslararası Runtalya Maratonu’nda, erkeklerde Shaba Mustafa, kadınlarda ise Suetlena Sepeleva birinciliği kazandı.

Antalya'da bu yıl 36 ülkeden 4 bin 985 sporcunun katıldığı 9. Uluslararası Runtalya Maratonu'nda, erkeklerde Shaba Mustafa, kadınlarda ise Suetlena Sepeleva birinciliği kazandı.

Antalya'da bu yıl 9. düzenlenen Uluslararası Runtalya Maratonu sona erdi. 36 ülkeden 4 bin 985 sporcunun katılımıyla Antalya Kültür Merkezi önünden start alan yarışmacılar, Atatürk Caddesi, Işıklar, Eski Lara Yolu, Fener, Lara Beach Sahil Yolu'nu takip ederek Kundu'ya uzanan güzergahtaki koşu, Antalya Kültür Merkezi önünde tamamlandı. Yarışlarda sporcular; engelliler maratonu, erkekler ve bayanlar 21 kilometre yarı maratonu, erkekler ve bayanlar 42 kilometre maratonu ve 10 kilometrelik koşu olmak üzere 4 kategoride yarıştı.

Erkekler 42 kilometre maratonunda Shaba Mustafa birinci, Murat Kurtak ikinci, Muharrem Yılmaz üçüncü oldu. Bayanlar maratonunda ise birinciliği Suetlena Sepeleva, ikinciliği Marina Zhalybina ve üçüncülüğü Ümran Demir elde etti.

Erkekler 21 kilometre yarı maratonda Fetme Alemu Regasa birinci, Üzeyir Söylemez ikinci, Benedikt Hoffmann üçüncü oldu. Bayanlar 21 kilometre yarı maratonda birinciliği Oleyya Nurgalieva, ikinciliği Elena Nurgalieva, üçüncülüğü ise Tiina Teisala elde etti.

Yarışmada erkekler engelliler kategorisinde Ömer Cantay, kadınlar engelliler kategorisinde Zübeyde Süpürgen birinci oldu. Erkekler 10 kilometrede birinciliği Aykut Taşdemir, ikinciliği Yasin Ceylan, üçüncülüğü Levet Ata elde ederken, bayanlar 10 kilometrede Juliane Hainze birinci, Yeliz Ayyıldız ikinci, Stefani Katschak ise üçüncülüğü kazandı.

Yarışmada sonunda düzenlenen ödül töreni ile dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atatürk Caddesi Antalya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title