Haberler

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup oldu

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2024 öncesi son hazırlık maçında konuk olduğu Polonya'ya 2-1 kaybetti. Milliler, oynadığı son 4 hazırlık maçında galip gelemezken 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

A Milli Futbol Takımı'mız, EURO 2024 öncesindeki son hazırlık maçında deplasmanda Polonya ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlılar, rakibine 2-1 mağlup oldu.

90'DA KAYBETTİK

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 12. dakikada Karol Swiderski ve 90. dakikada Nicola Zalewski kaydetti. Millilerimizin tek golü ise 77. dakikada Barış Alper Yılmaz'dan geldi.

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup oldu

POLONYA'DA 2 SAKATLIK BİRDEN

Polonya'da hazırlık maçında iki sakatlık birden yaşandı. 12. dakikada fileleri havalandıran Swiderski, gol sevinci sırasında sakatlandı. Polonyalı oyuncu, bir müddet kendisini denese de 19. dakikada kenara geldi. 33. dakikada ise Robert Lewandowski topsuz alanda kendini yere bıraktı. Tecrübeli golcünün yerine Kacper Urbanski oyuna dahil oldu.

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Polonya'ya 2-1 mağlup oldu

SON 4 MAÇTA GALİBİYETİMİZ YOK

EURO 2024'te mücadele edecek olan Türkiye, son 4 hazırlık maçını da kazanamadı. Mart ayındaki maçlarda Macaristan'a 1-0, Avusturya'ya ise 6-1 yenilen milliler, geçtiğimiz günlerde ise İtalya ile 0-0 berabere kalmıştı. Montella'nın öğrencileri, şampiyona öncesindeki son hazırlık maçında da Polonya'ya 2-1 kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı A Milli Futbol Takımı Barış Alper Yılmaz Polonya Polonya Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (15)

Musti40 :

Aman gereksiz maçları kazanmasınlar zaten, bizimkiler bir havalanırsa çok hızlı dibe çakarlar. Turnuvaya şimdi BENCE daha ciddi konsantre ve hırslı başlayacağız!

Yanıtla1950
kripto para:

kendimizi dev aynasinda gormeyelim 3. oluruz belki arda barış gerisi boş

Yanıtla1035
Rehber Murat:

gruptan bile çıkamayacak bizim takim

Yanıtla433
Eclipse Moon34:

Çok güveniyordum bu takıma şampiyona için ama çok son 4 maç ne olduysa arkadaş sahada takım ruhu falan yok berbat oynuyorlar guruptan çıkamayız seyretmem bile maçları

Yanıtla515
Carsambali:

Samet ile Merih'e kaldik..!ikiside cok kotu..Almanya'da sifir cekip eve geliriz.

Yanıtla215
MHSN SRC :

50 M euro dedikleri adam ilk yarı milli takımı 10 kişi oynattı.Daha önce kadroya almadı diye ortalığı karıştıranlar gördü.Montella iyi hoca rahat bırakın.

Yanıtla410
rıza ozan ertürk:

Golcüsü olmayan takım gol atamaz; bu kadar basit. Cengiz gibi hızlı bir kanat oyuncusu da lazım. Çok statik oynuyor takım.

Yanıtla210
Eclipse Moon34:

Guruplardan çıkamayız bu futbol ile anlamıyorum arkadaş 4 maç önce milli takım ile bu son 4 milli takım çok umutluydum bu turnuvada ama çok çok çok zor olmaz böyle

Yanıtla110
Awesome:

Yazık gerçekten yazık, Samet'le 11 de başlaması, Barış Alper'i yedek tutması, doğru tercihlerle kadromuz iş yapar ama hocanınmı yoksa bu lobinin mi baskısı anlamadım.

Yanıtla02
MHSN SRC :

Semihi oynatmadı diye montellaya bir sürü eziyet ettiler adamda mecbur oynattı barışda yedek kaldı.İlk yarı milli takın kazara bi pozisyon buldu.Oda keremle.

03
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title