Haberler

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nde Polonya'ya diş geçiremedi

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu Milletler Ligi'nin ikinci hafta ikinci maçında Polonya'ya 3-0 mağlup oldu.

Uluslararası Voleybol Federasyonu Milletler Ligi'nin ikinci hafta ikinci maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı, Polonya ile karşı karşıya geldi. Ay-yıldızlı ekip, Polonya'ya 3-0 mağlup oldu.

POLONYA SET VERMEDİ

Hong Kong'da gerçekleştirilen ikinci hafta mücadelesine dün 3-0'lık Hollanda galibiyetiyle başlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, üçüncü maçında ise yarın (TSİ) 08.30'da Kanada ile karşılaşacak. Milli takımın ligde 4 galibiyet 2 yenilgisi bulunuyor.

Salon: Hong Kong Coliseum

Hakemler: Igor Porvaznik (Slovakya), Carla Hoorweg (Avustralya)

Polonya: Stysiak, Lukasik, Jurczyk, Wenerska, Pozanski, Korneluk (Stenzel, Galkowska, Fedusio, Nowicka)

Türkiye: Ebrar Karakurt, Zehra Güneş, Melisa Vargas, Hande Baladın, Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay (Ayça Aykaç, Elif Şahin, Saliha Şahin, Aslı Kalaç, İlkin Aydın)

Setler: 25-22, 25-20, 30-28

Süre: 89 dakika

Kaynak: Haberler.com / Spor

Voleybol Polonya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

Barış Yeşildağ:

Her müsabakaya mutlak mağlubiyet parolası ile çıkan her daldaki milli sporcularimiz senelerdir her yarışta havlu attınız gece barda gece kulubunde eğlenmeye kostunuz medyamizda teşekkürler çocuklar diyerek size çanak tuttu

Yanıtla11
Atilla Akkuş:

Bu kızları izleyince nazar değiyor bunları izlemeyin

Yanıtla02
Erkan Arslan:

Polonya Hollanda Millilerimz Sonucunda Cok Karisik Bir Mac Olmus

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title