Haberler

Tur için 1 puan yetiyor! A Milli Takımımızın muhtemel rakipleri belli oldu

Güncelleme:
Abone Ol

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım, bugün son grup maçında Çekya ile karşılaşacak. Türkiye'nin son 16 turuna çıkabilmesi için 1 puan alması yeterli. Alınacak puan veya puanlar sonucunda grup sıralamasının nihai hali ve dolayısıyla bir üst turdaki rakip belirlenecek. İşte eşleşebileceğimiz muhtemel rakipler...

EURO 2024'te A Milli Takımımız, bugün Çekya ile karşılaşacak. Türkiye'ye son 16 turu için 1 puan yetiyor. A Mili Takım'ın grubunu bitireceği yere göre bir üst turdaki rakibi değişiklik gösterebilir.

BAZI EŞLEŞMELER BELLİ

A,B,C ve D gruplarında maçlar tamamlanırken Almanya, İsviçre, İspanya, İtalya, İngiltere, Danimarka, Avusturya ve Fransa son 16 biletini aldı. EURO 2024'te şu ana kadar alınan sonuçlara göre İsviçre-İtalya ve Almanya-Danimarka eşleşmeleri kesinleşti.

Türkiye, bugün Çekya'dan puan alması halinde grubunu ikinci sırada bitirecek. A Milli Takım Çekya'ya yenilir Gürcistan da Portekiz'i mağlup ederse millilerimiz turnuvadan elenecek. Türkiye'nin Çekya'ya kaybettiği, Portekiz'in de Gürcistan'dan puan aldığı senaryoda ise A Milli Takım grubu üçüncü sırada bitirecek.

MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

A Milli Takım, F Grubu'nu ikinci sırada tamamlarsa D Grubu'nun lideri Avusturya ile eşleşecek.Türkiye, grupta üçüncü olursa İspanya ya da İngiltere'yle son 16 turunda eşleşecek.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Spor

Çek Cumhuriyeti Milli Takım Türkiye Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Demiryürek:

1 puan için değil kazanmak için çıksın biz futbol görmek istiyoruz

Yanıtla252
Avci:

Arkadas hala baris alper diye direnior ya , oynatmayin bunu ya ,, cenk tosunu koyun daha iyi..

Yanıtla1619
Ütopik Yorumcu:

direkt olarak çıkmamız lazım avusturya ile eşleşmek daha mantıklı yoksa ispanya ingiltere dübeli çakar

Yanıtla39
alp lohn greene:

BU TAKIMDANDA BU HOCADANDA BİR ŞEY OLMAZ. BENCE FENERİN U19 TAKIMINI ÇIKARSIN A MİLLİLERİN YERİNE.

Yanıtla71
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Başarılar Bizim Sucuklar

Yanıtla34
Orhan Karakuzulu:

Citayi düsürdük yine

Yanıtla14
Netherill:

avusturya yerine fransa gelseydi keşke avusturya gerçekten zor rakip

Yanıtla12
Murat Vural:

Türkiye eğer 1 puan icin oynarsa yenilir . Ama mutlaka kazanacam diye 3 puan icin oynarsa en kötü ya berabere kalır yada farklı yeneriz . Arda da en az 2 gol atar inşallah .

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title