Haberler

A Milli Takım Teknik Direktörü Montella, Kasımpaşa-Antalyaspor Maçını İzledi

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa-Antalyaspor maçını protokol tribününden takip etti. Montella'ya yardımcı antrenör Selçuk Şahin de eşlik etti.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa- Antalyaspor maçını tribünden takip etti.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa, sahasında Antalyaspor ile karşılaşıyor. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella da mücadelenin başlamasına kısa süre kala tribüne geldi. Montella, daha sonra karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

A Milli Futbol Takımı yardımcı antrenörlerinden Selçuk Şahin de daha sonra protokol tribününe gelerek Montella'ya eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella Yerel Haberler Selçuk Şahin Antalyaspor Kasımpaşa Güncel Futbol Spor Süper Lig Yerel Haberler Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title