Haberler

ABD'li Gray, Yalova Vıp Gençlik'de

Abone Ol

Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi A Grubu'nda mücadele eden Yalova VIP Gençlik, ABD'li guard Raven Gary Williams'ı kadrosuna kattı.

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Yalova VIP Gençlik, ABD'li guard Raven Gary Williams'ı kadrosuna kattı.

Yaz transfer döneminde Natallia Terglav Tratsiak ile anlaşan, daha sonra oyuncunun ailevi meseleleri sebebiyle transferden vazgeçen VIP, 1990 doğumlu Raven Gary Williams'ı transfer etti.

Son olarak Appalachian State University takımında forma giyen 165 santimetre boyundaki oyun kurucu Williams, Yalova'ya gelerek VIP Gençlik'in İzmir Büyükşehir Belediyesi ile oynadığı maçı tribünden takip etti. Üniversiteden mezun olan genç Amerikalı oyuncu, soluğu Türkiye'de alarak, Yalova VIP Gençlik ile anlaşma sağladı. Skorer guard olarak oynayan Raven Gary Williams'ın Yalova VIP Gençlik'in skor yükünü çekmesi bekleniyor.

Raven Gary Williams'ın takıma büyük katkısı olacağını belirten Yalova VIP Gençlikspor Kulübü Başkanı Murat Yapıcı, "Daha önce Belaruslu oyuncu Natallia Terglav Tratsiak ile anlaşmıştık, ancak ailevi meseleleri sebebiyle bu transferden vazgeçtik. 1 yabancı hakkımızı ABD'li guard Raven Gary Williams'tan yana kullandık. Appalachian State Universty forması giyen Williams artık takımımızda yer alacak" dedi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Yalova Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title