Haberler

Abdülkadir Ömür ve Mehmet Zeki Çelik, Ümit Milli Takıma Gönderildi

Güncelleme:
Abone Ol

Kariyerlerinde ilk defa A Milli Takım kadrosuna çağrılan Abdülkadir Ömür ve Mehmet Zeki Çelik, Mircea Lucescu'nun onayıyla Ümit Milli Takıma alındı.

A Milli Takım'ın İrlanda Cumhuriyeti ve Karadağ ile yapacağı hazırlık maçları için açıklanan aday kadrodan iki oyuncu, Ümit Milli Takımı'na katıldı.

"KRİTİK MAÇ ÖNCESİ İKİ OYUNCU ALANYA KAMPINA KATILDI"

TFF'nin sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"A Milli Takım aday kadrosunda bulunan Abdülkadir Ömür ve Mehmet Zeki Çelik, Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun onayı doğrultusunda Ümit Milli Takım'ın İsveç maçı kadrosuna dahil edildi.

İki oyuncu, 2019 U21 Avrupa Şampiyonası'na gidebilmek için yarın İsveç ile çok kritik bir maça çıkacak Ümit Milli Takım'ımızın, Alanya'daki kampına katıldı."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Zeki Çelik Mircea Lucescu Alanya İsveç Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

türk:

lan mal asta oynatsana

Yanıtla02
CEZA:

Beni niye çağırmadılar, benide çağırın laa bende gidieyim

Yanıtla00
fener sevdalısı:

beceriksizler diyer milli takımlara bakıyorsun sürekli genç yıldızları keşf edip milli takımlara kazandırıyorlar bizde tam tersi terim döneminde bir maçta gençlerle özel maç oynadı onuda 2-0 mı 3-0 kazanmıştık hatta emre mor atmıştı birini birini cengiz sanırım o maçta harika oynamışlardı sonraki maçta eski formata döndü döndüler ve sonrası malüm terimin milli takım kariyeri bitti dünya kupasına gidemedik arda pişkin pişkin oyundan çıkarken güldü haklıymış gibi milli takımı bırakıyorum dedi. .

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title