Haberler

Abdülkerim Durmaz'dan Fenerbahçeli Oyunculara Sert Sözler: Gidişiniz Olsun, Dönüşünüz Olmasın

Güncelleme:
Abone Ol

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı dönüşü Martin Skrtel, Islam Slimani ve Roman Neustadter ile birlikte Noel paylaşımında bulundu. Yorumcu Abdülkerim Durmaz bu fotoğrafa, "Gidişiniz olsun, dönüşünüz olmasın inşallah." diyerek sert çıktı.

Spor Toto Süper Ligin 17. haftasında Fenerbahçe, Antalyaspor ile Antalya Stadında karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 beraberlikle sona erdi. Fenerbahçe'de Roman Neustadter 74. dakikada kırmızı kart gördü. Sarı-lacivertliler bu sonuçla ligin ilk yarısını 17. sırada kapattı.

"DÖNÜŞÜNÜZ OLMASIN İNŞALLAH"

Antalya dönüşünde takımın Slovak oyuncusu Martin Skrtel, Islam Slimani ve Roman Neustadter ile birlikte Noel paylaşımında bulundu. Tecrübeli oyuncunun paylaşımına Beyaz TV yorumcusu Abdülkerim Durmaz büyük tepki gösterdi. Durmaz, "Pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar. Gidişiniz olsun, dönüşünüz olmasın inşallah." dedi.

İşte Skrtel'in paylaşımı:

Abdülkerim Durmaz'dan Fenerbahçeli Oyunculara Sert Sözler: Gidişiniz Olsun, Dönüşünüz Olmasın

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdülkerim Durmaz Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (28)

AntiFBli:

İnşallah küme düşersiniz de düşüşünüz olur çıkışınz olmaz

Yanıtla043
Sabri Reis:

Bunlara futbolcu diyipde para vererek Fenerbahçeye getirenlerin Allah bildiği gibi yapsın.

Yanıtla117
volkan:

Antrenör değiştireceğinize Bütün takımı yedeklerde dahil defedin atın gitsin yepyeni bi takım kurun başka çare yok gibi Fb yi sanki gizli bir mekanizma oynatmıyor

Yanıtla312
Adınızı Yazın:

rezalet

Yanıtla310
Blue:

Alex gitti fener bitti .

Yanıtla310
Şeytan:

dünyanın en kısa fıkrası. . fener bu sezon ligi ilk 4 de bitirir.

Yanıtla74
ÇUKUROVA:

BİZİM GÖRDÜĞÜMÜZÜ TAZE BAŞKAN GÖRMÜYOR MU. HOŞUNA GİDİYOR HERHALDE BU ÇAKALLARIN ASALAK GİBİ PARA KAZANMASI

Yanıtla011
Sado:

Bunlar sadece para alamassa üzülürler

Yanıtla09
Fırtına 61:

Slimani müslüman değil mi? Ayrıca bu fotoğrafta ne var?Adam Noelde çalıştığını söylemeye çalışıyor. Nasıl ki biz Müslümanlar için iki dini bayram çok özeldir. Hristiyanlar içinde Hz. İsa''nın doğduğu gün kabul edilen Noel''de adam evinde ailesiyle birlikte olmak ister. maçı kazansaydılar bu tepkiler olur muydu?

Yanıtla81
köksal akın:

ya bizler ticeret bilmeyenlerce top yekün sömürülüyoruz, kur 7 civarında iken bu zatın kirlama maaş vs bedeli tam eski para ile 60 trilyon, yuh ve yuh, vallahi bunun gibileri her mahallede bedava bulursunnnnnuz, , , , diğerleride emin olun maksimum 500 bin dolar ile başlamalı, , , yürekler açısı bir futbolcu bostanlığına dünya para,

Yanıtla09
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title