Haberler

Abdullah Avcı, Azerbaycan takımının başına geçiyor

Güncelleme:
Abone Ol

Son olarak Trabzonspor'u çalıştıran Abdullah Avcı, Azerbaycan Premier Ligi'nin köklü takımlarından Neftçi Bakü'nün başına geçmek üzere. Azerbaycanlı yöneticiler İstanbul'da Avcı ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerin olumlu geçmesi durumunda deneyimli teknik adamın yeni görev yeri Azerbaycan olacak.

Daha önce Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'u çalıştıran Avcı, şimdi ise Azerbaycan Premier Ligi'nin köklü takımlarından Neftçi Bakü ile anılıyor.

GÖRÜŞME YAPILDI

ESH Spor'dan Hazal Palavar'ın özel haberine göre; Azerbaycanlı yöneticiler, İstanbul'a gelerek Abdullah Avcı ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerin olumlu geçmesi durumunda deneyimli teknik adamın yeni görev yeri Azerbaycan olacak.

KARİYERİ

Abdullah Avcı, son olarak Trabzonspor'un başında bulunuyordu. Buradaki görev süresince, takımı 2021-2022 sezonunda Süper Lig şampiyonluğuna taşıyan Avcı, aynı zamanda iki Süper Kupa zaferiyle de başarısını taçlandırmıştı. Ancak, alınan bazı olumsuz sonuçlar ve Avrupa macerasının erken bitmesi sonrasında, Ağustos 2024'te Trabzonspor ile yollarını ayırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Abdullah Avcı Trabzonspor Azerbaycan Azerbaycan İstanbul Dünya Spor Bakü Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

veli İdi:

Yeni tazminat kapın hayırlı olsun ulu bilge Avcı

Yanıtla04
Ramazan Sahin:

Allah Azerbaycan a sabır versin

Yanıtla02
MEMOLLİ null:

seneye düşer

Yanıtla02
Baba Yabgu:

Neden inanamayayim sanki Papua Yeni Gine takımına gidiyor

Yanıtla01
Halil Durmaz:

yine köşeyi döndün aptullah efendi anladin sen

Yanıtla00
Vatandas:

Cok yalnis bir secim azeri takimi icin.Hocaligini beraberlik uzerine kurmus vede futbol bilgisi hoca olarak cok ksitli. Umarim yalnislarindan donerler.

Yanıtla00
Erkan Arslan:

Bu Sapsaldan Bi Cacik Olmaz TS Maaahf Etti Gitti Sayesinde Tarabzonspor Hem UEFa Kupasindan Arti Hemide UEFA Conferanstan Oldu

Yanıtla00
Mehmet Deniz:

yazik oldu nefti bakü’ye.Bundan bir cacık olmaz bir süre sonra tazminatını en son kurusuna kadar alır ve kovulur

Yanıtla00
FONCUSAVAR:

Güzel olur Başarılar.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title