Haberler

Acun Ilıcalı'ya tribünde büyük şok! Öfkeli taraftar, tam da fotoğraf çekildiği sırada bağırdı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Lille'ye elendiği maçta tribünde olan Acun Ilıcalı, öfkeli bir taraftarın hışmına uğradı. "Acun Turabi nerede Turabi?" sorusunu yönelten taraftar, ardından "Allah belanı versin Acun... Hallere bak hallere" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Lille'e elendiği maçta Acun Ilıcalı ile tribündeki bir taraftar arasında yaşanan ilginç olay sosyal medyada viral oldu.

"ÇOK SAĞLAM GELİYORUZ" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, daha önce yaptığı açıklamalarda "Çok sağlam geliyoruz. Şampiyon olabilecek miyiz tedirginliği bile olmayacak" demişti. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde alınan başarısız sonuçlar, taraftarı öfkelendirdi.

TARAFTAR ACUN'A FENA PATLADI

Fenerbahçe'nin 1-1 bir kalarak Şampiyonlar Ligi'nde elendiği Lille maçını tribünden takip eden Acun Ilıcalı, bir taraftarın fotoğraf çekilme isteğini geri çevirmedi. Bu anlarda duruma tepki gösteren başka bir taraftar ise "Acun Turabi nerede Turabi? Allah belanı versin Acun... Hallere bak hallere" sözleriyle Acun'a tepki gösterdi. Bu anlara ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Fenerbahçe Fenerbahçe Magazin Turabi Lille Spor Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

Emre:

cok ayip 50 yaşındaki adam boyle kaba olunmaz büyüğe saygi kalmamış ulkede 20 yaşındaki genç 80 yanındakine lan diye hitap eder oldu ne edeb ne ahlak kalmış toplumda

Yanıtla60199
Motto Premium Hotel info:

oda söz vermeyecek,insanları kandırmayacak,para verıp bılet alıyorlar.hıkaye anlatmayacak.dede korkut masalları bıle hahıkıkı.

00
Gürsel İşlek:

Acun yalan söylemiş alınan futbolular hiç de öyle aman aman adamlar değil Ferdiyi de satarlarsa bu sene de hüsran demektir

Yanıtla11176
YalancıSavar:

Transfer henüz bitmedi

41
Burak Tezel:

Neye göre beddua ettin, sırf zengin diye mi? Eğer skorsa maç ortada. Elinden geleni yaptılar.

Yanıtla5572
Mira Sayar:

Aynen, zengin diye! Çok garipsiniz çok.

35
CAN Işık:

Kim silker turabiyi

Yanıtla1195
Netherill:

bizim taraftarın hiç bir şeye tahammülü kalmamış tahammülü kalmayan taraftar maça gitmesin kardeşim. milletin ayarlarını bozmayın lig yeni başladı izleyip görcez. mou çok haklı şampiyonlar ligini türkiyeden kimse kazanamaz. ama uefa alınabilir.

Yanıtla3638
mustafa demir:

o zaman gidelim her sene konferans oynayalım bu mu yani vizyon. izlemediniz herhalde 16 sene önceki şampiyonlar ligi maçlarını

14
Huseyın Sezgi:

Ben bir gs li olarak Ali şeni destekliyorum

Yanıtla827
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title