Haberler

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe taraftarının beklediği haberi verdi: Teklifimizi yaptık

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, takımın transfer hamleleri hakkında açıklamalarda bulundu. Orta saha transferi için Sofyan Amrabat'a 1 yıl kiralık ve sezon sonu satın alma opsiyonlu teklif yaptıklarını belirten Ilıcalı, taraftarın eleştirilerine de yanıt vererek, transfer çalışmalarını hızlandırdıklarını ve kulübün ekonomik yapısını da düşündüklerini ifade etti.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, takımın transfer hamleleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Orta saha transferi için müjdeli haberi sarı-lacivertli taraftarlara veren Ilıcalı, yapılan eleştirilere de haklı buldu.

"AMRABAT İÇİN TEKLİF YAPTIK"

Bir süredir gündemde olan Amrabat hakkında konuşan Ilıcalı, "Sofyan Amrabat transferinde 1 yıl kiralık, sezon sonu satın alma opsiyonlu teklif yaptık. Çok rakamlara girmek istemiyorum. Biz bir yandan Fenerbahçe'yi de düşünmek zorundayız" dedi.

"TARAFTARIMIZ HAKLI"

Orta saha transferinin geç kaldığı için eleştirileri haklı bulduğunu ifad eden Ilıcalı, "Bütün her şeyimizi Fenerbahçe'ye adadık. Taraftarımız haklı. Gecikirse eleştiri olacaktır. Orta saha transferi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Ancak kulübün ekonomik yapısını da düşünmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Sofyan Amrabat Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

okan:

seçimden önce atıp tutuyordun. "durdursunlar durdurabiliyorlarsa" diyordun. şimdi "kulübün mali yapısı" mı diyorsun.

Yanıtla11164
Yunus Akcan:

Transfer dönemi henüz kapanmadı. Sonlara doğru fiyatlar düşecek. Fenerbahçe taraftarı hiç itidalli davranmıyor. Ferdiden gelen parayla elimiz rahatladı

Yanıtla4919
Seko:

Şampiyonluğa oynayacaksan ferdiyi satmadan tranfer yapacaksın ...ayrıca o para ancak morinhounun ve yardımcılarının parası olur

42
Mahmud Amaç:

BIR FERDI ETMEZ!! Sadece isim degil gönülde vermek lazimdi. Ferdiyi berbat bi takima sattiniz. Daga buyuklerine layikti.

Yanıtla1938
aaa:

la biz aldığımız paraya bakariz. bize ne nereye gittiginden

04
Hakan Ucan:

Masal dinlemekten bıktık , Ne orta sahaymış arkadaş 2 yıldır bi çözemediniz. Transfer sezonu biterken bir iki çöp futbolcu alırsınız, yıllardır aynı terane

Yanıtla1039
Mehmet Karakaya:

Her yerden elenip ligide ikinci bitirmeye yemin etmişler başka bir şey değil

20
Kemal Öztürk:

Amrabat ne ulan almayın kardeşim sırf tepkilere cevap diye gidip çöp almayın o paraları fakir fukara ya dağıtın bir işe yarayin bari

Yanıtla739
Hakan Günde:

olursa çöp bir transfer olur yazık günah dir o paraya

Yanıtla423
Nilay Durmaz:

Ferdi çok iyi bir kulübe gitti. Burada hem lige alışacak hem fiziğini geliştirecek. Dikkat çekeceği bir kulüpte sürekli oynadığı zaman 1 veya 2 sezon sonra dünyanın en iyi kulüplerine çok daha iyi sözleşme şartlarında oynama garantisiyle gider. Gelecek planlaması açısından bakılınca en iyisini yaptı. Dünyanın en iyi Ligi'nde. Gittiği takım Süper ligde olsa açık ara şampiyon olur. Kadro değeri bizim 3 büyüklerin toplamını 2 ye katlıyor.

Yanıtla221
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title