Haberler

Acun llıcalı'dan Aziz Yıldırım'ın iddialarına sert yanıt: Bunlar bana vız geliyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, başkan adayı Aziz Yıldırım cephesinden kendisine yönetilen iddialara cevap verdi. "Çamur at kampanyasına hoş geldiniz" diyen Ilıcalı, "Bunlar çok normal, dünyada iyi insanlar da olacak kötü insanlar da olacak. Bu kötü niyetli insanlarla boğuşmaya ben çocukluğumdan beri alışığım. Ben ormanda büyümüşüm, o yüzden bunlar bana 'vız' geliyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı ile başkan adayı Aziz Yıldırım arasındaki gerilim tırmanarak devam ediyor. Ilıcalı, seçimin yapıldığı Ülker Stadyumu'nda Yıldırım cephesinin kendisi hakkındaki ithamlarına çarpıcı bir yanıt verdi.

"ÇAMUR AT KAMPANYASINA HOŞ GELDİNİZ"

Ekol TV'ye konuşan Ilıcalı, "Sistem şu; Acun'un bir sene önceki röportajını alıp dün söylemiş gibi yapmak, Acun'un 'Kulüplerin sahibi olmalı ama büyük kulüpler hariç' sözünde 'büyük kulüpler' kısmını atmak, Acun'un 30 yıl önce çektirdiği fotoğrafı atmak, videoyu aramak... Çamur at kampanyasına hoş geldiniz" ifadelerini kullandı.

"BUNLAR BANA VIZ GELİYOR"

Kendisinin bunun gibi ithamlarla sarsılmayacağını ifade eden Acun Ilıcalı, "Bunlar çok normal, dünyada iyi insanlar da olacak kötü insanlar da olacak. Bu kötü niyetli insanlarla boğuşmaya ben çocukluğumdan beri alışığım. Ben ormanda büyümüşüm, o yüzden bunlar bana 'vız' geliyor" sözlerini sarf etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Karaşal:

Aziz yıldırım hepinizi donunda sallar. Büyüdüğün ormanın kralıdır kendisi dikkatli ol.;)

Yanıtla14111
Can Aydin:

Hadi len ordan

3411
Mehmet Şafak:

Efsane idi kestane oldu

237
Levent Özyurt:

Acun aziz yıldırım senin kalibrende bir adam değil.. aziz yıldırım ile uğraşmak sadece sana zarar verir Ali koç bile ona temkinli yaklaşıyor her defasında saygılı olmaya çalışıyor, aziz yildirimin onca sert ifadesine rağmen.. Ali koç iyi tanıyor aziz başkanı sende dikkat et aziz yıldırım ağır tastir

Yanıtla134
Erkan Kaya:

Acun sende bitirdin kendini senin zamaninda bitti artik eskide kaldin

Yanıtla520
Sabahattin Yakar:

acun parayl nerden aldln soyle bizde alalım şu fakirlikten kurtulalmm

Yanıtla21
Alirıza Tunç:

pamuk çocuk aziz yıldırımı adını ağzına alırken önce bı ağzını yıka

Yanıtla21
SİZE RAHAT BATIYOR:

biride soruşturma açmıyor arkadaş ya

Yanıtla20
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title