Haberler

Acun, Torreira'yı da boş geçmedi: O yumruklar Türk futboluna kalktı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, basın toplantısında Galatasaray'ın eski idarecisi Erden Timur ve Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira'yı eleştirdi. Ilıcalı, Torreira'nın geçen sezonki derbide kırmızı kart sonrası tribünlere yumruk kaldırmasını hedef aldı ve 'O yumruklar Türk futboluna ve fair-play'e kalktı' dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, basın toplantısında Galatasarya'ın eski idarecisi Erden Timur ve Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira'yı hedef aldı.

Erden Timur'u hedef alan Ilıcalı, "İki sene önce Fenerbahçe maçından sonra Galatasaraylı yönetici, 'Ligi bitirtmeyiz' dedi. Somut mu? Somut! Sonra özür diledi. Bu tehdit üzerine gelişmeler oldu ve Fenerbahçe'nin hakkı yendi. Bir maçta 3 penaltı verilmedi! Jorge Jesus cinnet geçirdi ve kırmızı kart gördü. Sonra Galatasaray 'Futbolu niye geriyorsunuz, biz kardeşiz' dedi ve sezon bitti" dedi.

"O YUMRUKLAR TÜRK FUTBOLUNA KALKTI"

Konuşmasına devam eden Ilıcalı, "Geçen sene Trabzonspor maçından sonra Dursun Özbek açıklama yaptı. En kötü hakem olduğunu söylediler, bütün yorumcular tam tersi konuştu. Bizim maçımızla ilgili 'Sizin kirli elleniriz var' deniyor. TFF'ye en ağır açıklamalar. Geçen sene sarı kart operasyonu var. 3 sarı karta, 15 sarı kartlık orantısızlık.. Sonra 'Yerli hakem istiyoruz, hepimiz kardeşiz, futbolu germeyelim' deniyor. Geçen sene son derbide aldatma yapan oyuncu, kırmızı kart sonrası tribünlere yumruk kaldırıyor! Geçen sene derbide kırmızı karttan sonra kalkan Lucas Torreira'nın o sevinç yumrukları, Türk futboluna ve fair-play'e kalkan yumruklardır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Lucas Torreira Lucas Torreira Acun Ilıcalı Dursun Özbek Acun Ilıcalı Erden Timur Galatasaray Erden Timur Galatasaray Okan Buruk Fenerbahçe Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (50)

GAGS:

ya ne boş yaptın acun.. sen önce başkanının tasmasını tut sahaya inmesin, sonra yere düşüyor ağlıyor.. :D

Yanıtla65403
Ser_hat:

Geçen sene geçen sene başka bildiği yok

760
Sendemi Brütüs:

Aynı an…an gibi

3210
Orhan Özsoy:

Acaba sizin mert hakan yandaş ne yaptı onu söyler misin

Yanıtla36344
NECİP AKTAŞ:

GS maçından sonra sesiniz kesilmişti. Toparlandınız sanırım.

Yanıtla34272
Zeki Anti:

Galatasaray korkusu bunlara her şeyi yalan yanlış söyleme ihtiyacı hissettiriyor olmalı ki başkanından yardımcısına aynı şekilde sallıyorlar..

Yanıtla29194
Hayri:

Bu bayağı idareyi maslahatçı bir tiptir futbol bunudamı bozdu her gün car car yahu bu fenerin en kötü huyu yıllardır ona buna sallamak ve en buyuk biziz cumhuriyet falan söylemleridir biraz sempatik olmaya çalışın be kardeşim feneri bir tek fenerli destekler geriye kalan herkezden köstek görür bu huyları yuzunden

Yanıtla22166
Haber insanı:

magazin yorumcusuna bak sen

Yanıtla21161
Mehmetali Baydemir:

Birileri bunun zeka seviyesini ölçsün Bu adam ne konuştuğunun farkında değil

Yanıtla19153
alaattin akcaalan:

Bide çuvaldızı kendine batırsan sen böyle değildin acun malum takıma yönetici oldun bozdun kendini mert hakanı ne yapcaz karakter yoksunu futbolcunuzu!!!

Yanıtla20137
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title