Haberler

Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyordu! İlkay Gündoğan, transfer iddialarına son noktayı koydu

Güncelleme:
Abone Ol

Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan, İki günlük izni için eşiyle birlikte İstanbul'a geldi. Adı Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan İlkay, havaalanında transfer iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Tecrübeli orta saha, "Bir gün olabilir ama bu yaz olmaz. Nasip kısmet. Bir gün olabilir ama... Şimdilik olduğum yerde çok mutluyum" sözleriyle dedikodulara son noktayı koydu.

Adı Trendyol Süper Lig'in devleri Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Barcelona'nın orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, İstanbul'a ayak basar basmaz transfer iddialarına son noktayı koydu.

"BİR GÜN OLABİLİR AMA BU YAZ OLMAZ"

İki günlük izni için eşiyle birlikte İstanbul'a gelen İlkay, havaalanında kendisini karşılayan basın mensuplarının Süper Lig'e transfer olacağı iddialarını sorması üzerine "Bir gün olabilir ama bu yaz olmaz. Nasip kısmet. Bir gün olabilir ama... Şimdilik olduğum yerde çok mutluyum. Önümüzde nasip kısmet, her şey olabilir. Türkiye'yi çok seviyorum. Hatta annem babam burada yaşıyorlar" yanıtını verdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyordu! İlkay Gündoğan, transfer iddialarına son noktayı koydu

FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Açıklamalarına devam eden İlkay Gündoğan, "Türkiye'yi takip ediyorum. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi maçı vardı. İzleyemedim maçı ama inşallah ikinci maçı alırlar" ifadelerini kullandı.

A MİLLİ TAKIM VE EURO 2024 SÖZLERİ

A Milli Takım ile ilgili görüşlerini dile getiren İlkay Gündoğan "Türkiye EURO2024'te güzel oynadı. Amerika'da Arda ile görüştük. Daha da ileriye gidebilirlerdi ama nasip değilmiş" dedi.

Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılıyordu! İlkay Gündoğan, transfer iddialarına son noktayı koydu

BARCELONA KARİYERİ

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City ile sözleşmesi sona erdikten sonra geçtiğimiz sezon Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan, İspanyol ekibiyle 51 maça çıktı. 33 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 5 gol atıp 14 asist yaptı. İlkay'ın Barcelona ile 1+1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İlkay Gündoğan İlkay Gündoğan Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Barcelona Barcelona İstanbul Futbol Kısmet Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

Sinan Bulduk:

Bu çöpü barcelona ne diye aldı acaba..

Yanıtla3930
Siranuş Nermer:

alman milli marşını en şçtenlikle okuyan Türk ??

Yanıtla839
Oğuz Ben:

40 yaşında tatile mi gelcen ilkay bey.

Yanıtla443
Emre Ülger:

Emekliye ayrılacağı vakit gelir bizimkileride havada kapar 5 mil maasla

Yanıtla340
Selim Keskin:

Barcelona da oynamak varken şikeci tr Ligine niye gelsin

Yanıtla1318
ibrahim yılmaz:

künefe olmadan gel yani

Yanıtla317
İnsan Doktoru:

Birgün olabilir. Yedekte tutma cevabı :)

Yanıtla59
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Bu çöpe yıllardır alışamadım nedense.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title